Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hülyeség azért...

Szerintetek hülyeség azért lekoptatni valakit, mert még 23 évesen fiúként szűz?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy évben 3 szűz fiúval is összehozott a sors. Kettő 23 éves, a harmadik 25. Én nem akarok szüzekkel kezdeni, mert bénák az ágyban és úgy gondolom, hogy mire sikerülne betanítanom őket fennáll a veszélye, hogy szakítanánk. Ráadásul egyiknél se éreztem úgy, hogy ő lenne "az igazi" és megérné próbálkozni vele. Miután megmondtam nekik, hogy nem akarok tőlük semmit nagyon bűntudatom lett, hogy emiatt esélyt se adtam nekik, pedig tudom, ha nem lennének szüzek akkor nagyobb előnnyel indultak volna, legalább egy randit kaptak volna, de így arra se nagyon volt esélyük (csak egyikükkel randiztam kétszer, de rájöttem, hogy nagyon tapasztalatlan még a randizás termén is).

Nagyon bűntudatom van, hogy emiatt leráztam őket és tudom, hogy ezzel eléggé meg is bántottam őket. Csak én vagyok ilyen "szemét" vagy ti is voltatok már ilyen helyzetben?

20/L

2013. aug. 20. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
98%

És ők hogy kezdjenek bele, ha mind így bántok velük?

Igen, ocsmány dolog volt tőled!

2013. aug. 20. 23:05
 2/73 anonim ***** válasza:
88%

én nő létemre mondom, hogy te egy szemét kis pi__a vagy:)

és mivan akkor ha szűz? nem fog egész végig bénázni, azt meg ne mondd nekem hogy 3 alkalom után ott akarod hagyni?

ha pedig igen akkor megint csak egy kis ribi vagy:D

jézusom..

2013. aug. 20. 23:05
 3/73 anonim ***** válasza:
96%

Hát figyelj... Mindenki szüzen születik, szal ezért ostobaság dobni őket. Még én is szűz vagyok, de pár alkalom alatt bele lehet jönni szerintem.

19F

2013. aug. 20. 23:06
 4/73 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont.
2013. aug. 20. 23:06
 5/73 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem sem volt rendes tőled, én is szűz vagyok még és valahol nekünk is el kell kezdeni! Te hogy éreznél, ha ugyanez miatt lekoptatott volna álmaid pasija? 20/F
2013. aug. 20. 23:07
 6/73 anonim ***** válasza:
94%
Ha mindenki így gondolkozna kihalna az emberség és ezzel együtt a gyk :( Ne tedd ezt :(
2013. aug. 20. 23:07
 7/73 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem kezd tőled 10-15 évvel idősebb pasasokkal, hiszen ott már van tapasztalat, pénz, egzisztencia... úgyis manapság ez a divat, miközben esélyt sem adtok a korotok bélieknek, ha meg szűz akkor meg végképp :S na szép te vagy az élő példa rá! Remélem soha nem lesz senkim!
2013. aug. 20. 23:08
 8/73 anonim ***** válasza:
81%
Nem csak te, sok hozzád hasonló szemét lány van még úgyhogy nyugi :)
2013. aug. 20. 23:08
 9/73 anonim ***** válasza:
96%
És akkor még k..va sokan elvárják, hogy ne legyünk mulyák...Így mégis mit várnak?!
2013. aug. 20. 23:09
 10/73 A kérdező kommentje:

Nem, félreértitek. Nem az az elsődleges gond, hogy szűz. Amúgy sem volt egyik sem az esetem, egyiknek a külseje ne tetszett, kettőnek pedig a gondolkodásmódjával voltak problémáim. Azért van bűntudatom, mert ha nem lettek volna szüzek, akkor valószínűleg randiztam volna velük, hátha megváltoznak a szememben, de így, hogy nem is nagyon tetszenek ráadásul szüzek, tehát két negatív tényezővel már esélyt sem adtam nekik.

Azzal nincs semmi gondom, hogy valaki 19-20 évesen szűz, sőt még a 21 is talán belefér, de nem is értem hogy lehet valaki 23-25 évesen szűz. Nyilván, ha jönne olyan, aki akár 25 évesen szűz és úgy érzem ő álmaim pasija, akkor nem lennék fennakadva a szüzességén. Viszont ez a 3 srác nem azért szűz még, mert "nem akarta korán elveszteni" vagy mert "a igazira vár"...

2013. aug. 20. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!