Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit mondjak ha oda megyek a...

Mit mondjak ha oda megyek a csajhoz?

Figyelt kérdés
Ebben a részében a csajozásnak elég "naív" vagyok. Gondolom nem az hogy csá leszel a barátnőm? :D de hogy hívjam el randira vagy mi? Ez nem tűnik tolakodásnak?
2013. aug. 5. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Teccőgenya'
2013. aug. 5. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! van barátod?

Nincs.

Most már van! és nyomsz egy puszit az arcára, s várod a reakciókat! :) XDDDD

2013. aug. 5. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
2/2 az milyen már :DDD
2013. aug. 5. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:

- Szia

- (meglepődötten) Szia!?!

- Ne haragudj de muszáj volt idejönnöm hozzád, mert nagyon szimpatikus arcod van,

- ...

- és arra gondoltam , ha neked is van hozzám kedved, megismerkedhetnénk. Mit gondolsz erről?

A) válasz: rendben, miért is ne. Innentől hagy ne kelljen mondanom mit csinálj. Kérd el a számát, ha épp ráér üljetek le valahova, kérdezd meg merre lakik, mit csinál, miért csinálja, miért nincs pasija, mikor volt, stb stb stb

B) válasz: bocsi nem.... bocsi, most nem alkalmas, bocsi van barátom....bla bla egyéb szar kifogások.

Vagy kezeled ezeket és hozzá teszel valamit amitől meggondolja magát:

pl: Bocsi, most nem alkalmas = Értem, akkor beszéljünk máskor, 20-as 30-as vagy 70-es a számod?

vagy

Nem, ne haragudj = Értem, és miért nem?

Attól hogy kérdezel bajba nem keveredhetsz! Ha talpra esett lány akkor elmondja az OK-t amiből TANULHATSZ! mindenre figyelj, mert lehet büdös volt a szád, vagy dadogtál, vagy piszkos a gatyád, mit tudom én... el fogja mondani, és legközelebb már nem esel abba a hibába.

Ha nem mondja el, csak annyit mondd: CSAK AZÉRT MERT ! Akkor nem is érdemes vele foglalkoznod!

Szimpla értékesítés :) Add el magad ;)

24/F

2013. aug. 5. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Először is ne izgulj. Légy jó illatú, ápolt, ne legyen szakadt, koszos nadrágod, felsőd. Amikor oda mész hozzá először is köszönj, hogy szia. Aztán kérdezgess róla és kérd el tőle a tel.számát, vagy a nevét és jelöld be Facebookon. Kérdezhetsz még olyat is, hogy mit fog holnap csinálni, a hétvégén, hol nyaralt, bírja-e ezt a hőséget :D Ha meg van a neve nézd meg, hogy van-e barátja és próbáld el hívni randira. Ott is kérdezgess tőle, mesélj valamit magadról.. A többi magától jön. Elköszönéskor megöleled, megköszönöd azt hogy eljött és esetleg puszit is adhatsz az arcára. Sok szerencsét
2013. aug. 5. 14:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát kösz sokat segítettetek. Egy kicsit szarul éreztem magam, szóval tényleg kösz a választ
2013. aug. 5. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:

# 4:

Csinálj ebből egy flowchartot. Komolyan mondom.

2013. aug. 5. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Szerintem minden férfi, aki próbát tesz maga, az tudja ezeket , vagy ha nem , akkor kifejleszti önmaga! Én értékesítő vagyok 5 éve lehet azért megy "egyszerűbben" :D

2013. aug. 5. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:

mennyiért futtatnak kislány?

:-D

2013. aug. 5. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!