Mit mondjak ha oda megyek a csajhoz?
Szia! van barátod?
Nincs.
Most már van! és nyomsz egy puszit az arcára, s várod a reakciókat! :) XDDDD
- Szia
- (meglepődötten) Szia!?!
- Ne haragudj de muszáj volt idejönnöm hozzád, mert nagyon szimpatikus arcod van,
- ...
- és arra gondoltam , ha neked is van hozzám kedved, megismerkedhetnénk. Mit gondolsz erről?
A) válasz: rendben, miért is ne. Innentől hagy ne kelljen mondanom mit csinálj. Kérd el a számát, ha épp ráér üljetek le valahova, kérdezd meg merre lakik, mit csinál, miért csinálja, miért nincs pasija, mikor volt, stb stb stb
B) válasz: bocsi nem.... bocsi, most nem alkalmas, bocsi van barátom....bla bla egyéb szar kifogások.
Vagy kezeled ezeket és hozzá teszel valamit amitől meggondolja magát:
pl: Bocsi, most nem alkalmas = Értem, akkor beszéljünk máskor, 20-as 30-as vagy 70-es a számod?
vagy
Nem, ne haragudj = Értem, és miért nem?
Attól hogy kérdezel bajba nem keveredhetsz! Ha talpra esett lány akkor elmondja az OK-t amiből TANULHATSZ! mindenre figyelj, mert lehet büdös volt a szád, vagy dadogtál, vagy piszkos a gatyád, mit tudom én... el fogja mondani, és legközelebb már nem esel abba a hibába.
Ha nem mondja el, csak annyit mondd: CSAK AZÉRT MERT ! Akkor nem is érdemes vele foglalkoznod!
Szimpla értékesítés :) Add el magad ;)
24/F
# 4:
Csinálj ebből egy flowchartot. Komolyan mondom.
Köszi :)
Szerintem minden férfi, aki próbát tesz maga, az tudja ezeket , vagy ha nem , akkor kifejleszti önmaga! Én értékesítő vagyok 5 éve lehet azért megy "egyszerűbben" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!