Kismocsok01 kérdése:
Szerintetek miért nem egyszerű a lányok közti ismerkedés? Akár testi-lelkiről van is szó
Figyelt kérdés
27éves váci biszex csaj vagyok2013. júl. 23. 13:35
1/11 anonim válasza:
A lanyok elegge elutasitoak manapsag. Ugylatszik mar a sajat fajtajukkal szemben is...
2/11 A kérdező kommentje:
:( Több oldalon vagyok fent,de a tapasztalataim szerint női nicken pasik vannak.. :/ Volt olyan is, hogy skype-n kamerán (face to face) mutogatta magát egy pasi harisnyában azt bizonygatva,hogy ő nő.. :( Eléggé beteges. Ezek után nem csodálom,gondolom másnak is lehetett hasonló "élményben" része
2013. júl. 23. 14:24
3/11 anonim válasza:
4/11 masztimanci válasza:
Azért,mert ugyan sok csaj kipróbálná a szexet a saját nemével,de bevallani nem merik...
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos sok az olyan pasi,aki leszólja az ilyen beállítottságú lányokat..pedig "talán" el kellene gondolkodni,hogy egy nő miért fordul a saját neméhez..persze ha nem divatról beszélünk..
Na meg pasik női nicken,képeket kunyerálnak,vagy ha kamerát kapcsolnak,akkor beszólnak vagy a f... mutogatják.. ennek nincs sok értelme .. :(
2013. júl. 25. 17:29
6/11 masztimanci válasza:
Beszélgethetnénk e-mailben,mert itt nem tudom elolvasni,amit írtál... :( gondolom,Te igen,mert válaszoltál. :) írok neked priviben mail címet,oké?
7/11 A kérdező kommentje:
Felesleges :D :P De priviben válaszoltam rá,hogy miért is az :P
2013. júl. 26. 10:29
8/11 masztimanci válasza:
nem vagyok pasi... Nem tudom bizonyítani,a facebookon pedig tuti nem fogom magam mutogatni... A hoxa.hu-n fent vagyok,ha érdekel,úgyanezzel a nickel.
9/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon érdekel hogy mi vagy ki vagy :D Ez csak egy beszélgetés... de ha már így fogod fel,hogy minden mindegy akkor nem értelek..
2013. júl. 27. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!