Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudom magamat randivona...

Hogyan tudom magamat randivonalról törölni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában bemész a profilodba, utána beállítások és profil törlése.
2013. júl. 1. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Most néztem meg. Bemész a profilba és ott van, hogy törlés/hibernálás. Nincs mit!
2013. júl. 1. 22:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, de közben kisilabizáltam :)

Valaki esetleg fent van ezen az oldalon? Én most regiztem be kíváncsiságból de rájöttem, hogy fizetős. Ha nem fizetek anélkül meg nem enged megnézni semmit (senkit). Attól félek, ha előfizetek (emelt díjas sms-sel) akkor majd szépen szívja le a kártyámat hónapról hónapra és nem engedi kikapcsolni. Valakinek tapasztalat? Illetőleg egy kérdés: ha kedvencnek jelölök valakit azt csak én látom vagy az illető is? :) Köszi a válaszokat!

2013. júl. 2. 20:30
 4/5 sandor15 válasza:

Hello! Itt minden a pénzröl szól.A netes nőktöl ne várj semmit.Ezek

nem a földön járnak.Szeretnek levelet olvasni.Meg a leveleket elolvassák a tulajok.Email címet levelezésnél lehet adni ha befizetsz.Ezt fel is törhetik hekkerek stb.Az ingyenes társkeresőn is ua.a helyzet.Sok sikert és jó szórakozást.

2016. jan. 16. 02:03
 5/5 sandor15 válasza:

Jah meg tele lesz levélszeméttel az email címed amit a belépésnél

kell megadni.

2016. jan. 16. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!