Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem lehet elmondani, ha...

Miért nem lehet elmondani, ha valami baj van?

Figyelt kérdés

Találtam egy kérdést itt a gyakorin. Egy lány azt írta, hogy el van keseredve, mert még 20 évesen nem volt párkapcsolata. Megismerkedtem vele, megvolt az első randi is. Azt mondta, élete legjobb randija volt velem. Szerettem volna folytatást, de mivel mindkettőnknek vizsgái voltak, kicsit elcsúsztunk ezzel. Csakhogy közbejött valami: a szüleivel a viszonya eléggé rossz, gyakran gúnyolják őt, rengeteg dolgot megtiltanak neki. Mikor már tisztázódni látszott, hogy mindketten ráérünk, kérdeztem tőle, hogy tudunk-e találkozni. Kétszer elhárította a kérdést, harmadjára már kértem, hogy mondjon erre valamit. Azt kaptam, ha nem hagyom abba, töröl és letilt (Facebook-on), tehát semmi konkrét választ nem kaptam. Sosem viselkedett így. Belátom, hibás voltam, nem lett volna szabad erőltetnem. Mentségemre szóljon, nagyon szerettem volna még látni Őt. Úgy gondoltam, egy ideig jegelem a témát, pár napra rá felhívtam, bocsánatot kértem tőle ezért, majd megkérdeztem tőle, hogy van. Elmondta, hogy valami vírust (ő maga sem tudta elmondani, milyet) elkapott a család. Tehát nem tudunk találkozni. Legutóbbi beszélgetésünk során megírtam neki, hogyha úgy gondolja, keressen meg. Én már nem fogom őt többet keresni, úgy érzem, épp eleget tettem.

Számomra csak az Ő boldogsága volt / lett volna fontos. Bizalmatlan volt, mivel sokan becsapták. Az első találkozásunk előtt is konkrétan megkérdezte, hogy nem akarom-e őt becsapni nem ezt akarom-e. Nekem pedig eszembe se jutott, hogy mi van, ha Ő nem jön el. Próbáltam növelni a bizalmat kettőnk közt, sok dologban még én kértem, hadd bizonyítsam be, hátha szorosabb lesz a bizalom köztünk. Annyira vártam a második találkozónkat, még egy kis ajándékot is szerettem volna neki vinni. Azonban az őszinteséget tartom a legfontosabbnak egy kapcsolatban, amit én megadtam neki. Miért nem lehet elmondani azt, ha valami probléma van? Miért nem lehet egyenesnek lenni, és megmondani, hogy nem akar látni? Az nem megoldás, hogy a homokba dugjuk a fejünket. Így nekem is rossz.

Ez lett volna nekem is az első kapcsolatom, szerettem volna a lehető legtöbbet kihozni belőle.

19/F

2013. jún. 26. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
20 évessen így viselkedni nem bántásból de olyan mintha egy 15évesról írtál volna.
2013. jún. 26. 11:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Valóban 20 éves a lány.
2013. jún. 26. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok szerintem neki nem jöttél be és ezért nem akart újabb találkozót.

Másra egyszerűen nem lehet ilyen helyzetben gondolni.

Ahogy lereagálta a dolgokat olyan nemtörödőm volt.

2013. jún. 26. 11:58
 4/11 IfYouKnowWhatIMean ***** válasza:
100%
Hogy miért nem mondjuk el, ha valami baj van? Mert ebben a technikai és érzelemmentes világban mindenki csak azt a bizonyos sült galambot várja a szájába, de hogyha már tenni is kéne érte, akkor már keresik is a kifogásokat. Lásd, a lány csak panaszkodott, és a szőke herceget várta. Csak a tökéleteset kereste, és csak a gép előtt írogatott, hogy őt senki sem szereti, de hogy tenni is kéne érte valamit, azt már nem. Hogy ki kéne mozdulni a szobájából, és ismerkedni, azt már nem. Sajnálom, a véleményem itt most inkább nem fejteném ki, mert elég hosszú lenne, és nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne. Véleményem nem személyes, hiszen nem ismerlek se téged, se őt. Nem titeket akarlak sérteni, csak a társadalmat:DDD
2013. jún. 26. 12:00
 5/11 A kérdező kommentje:
És ezt úgy kell megoldani, hogy minden ok nélkül elküld? Legalább annyit elmondhatna, hogy mit hibáztam, miért ilyen velem. De még ennyit sem kapok.
2013. jún. 26. 12:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért írtam, hogy olyan a viselkedése mint egy kis 15 évesé.

Viszont amit te leírtál abból látszik, hogy te tényleg mindent megtettél a kapcsolatért de itt nem te nem érdemled meg őt, hanem ő nem érdemel meg téged.

Hidd el, hogy lesz olyan lány aki megfog becsülni, hogy vagy neki.

Az ilyeneken meg tovább kell lépni nemhogy nincs felkészülve egy kapcsolatra ez a lány de valami álomvilágban él szerintem.

2013. jún. 26. 12:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, de igazából nem nagyon merek kezdeményezni. Mindenesetre remélem, találok valakit, aki megadja az őszinteséget, a szeretetet és a bizalmat felém. Többre nem is vágyom.
2013. jún. 26. 12:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Ilyen korban azért már a nők vannak olyan okossak és adják a jeleket rendesen ba akarnak valamit csak észre kell venned. :) Utána könyebben fog menni a kezdeményezés. :)

De van olyan is aki nem vár hosszú ideig míg észreveszed és inkább kezdeményez ő.

2013. jún. 26. 12:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezzel eddig nekem csak rossz élményem van. Volt, hogy bizonytalan volt a lány, persze én voltam a hibás, hogy félreértelmeztem a jelzését. Rám fogta, hogy én hibáztam. Az ilyenek miatt álltam én is rá arra, hogy interneten próbálok ismerkedni. Ott csak a szavak vannak, semmi több, semmi jelzés.
2013. jún. 26. 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen de pont az, hogy semmi sincs csak a szavak nem tudod, hogy élőben hogy kommunikál.
2013. jún. 26. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!