Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek leírás alapján ez...

Nektek leírás alapján ez mennyire jön be?

Figyelt kérdés

lányról van szó.

60 kiló vagyok 167 centivel . felnyírt rövid élénk vörös hajam van ( festett ) mély kék szemem , mivel husis vagyok, picit husisabb az arcom is . kevésbé vagyok nőies, de megvannak rá az idomaim ( nem egoistaságból, más véleménye / 80B mell/ csípőm is arányos ezekhez )

10 mm fültágító, szemtus jellemző, hosszabb vörös körmök. zenei stílus : Rammstein, Metallica, Ramones , Gun's Roses, Led zeppelin, Black Veil Brides, Pink Flyod, Nirvana.

képet direkt nem mutatok, kíváncsi vagyok ki mit szól csak így leírásról:)

kort írjatok oda légyszi és nemet is. tippeljetek hány éves lehetek:)

megy a pacsi!

2013. jún. 9. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól hangzik főleg h gyengém a vörös haj is meg a kék szem is. :) 18/F
2013. jún. 9. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Az arcszerkezet többet számít, mint a szemszín/hajszín. Ezek alapján nekem annyira nem jönnél be, jobban szeretem a vékonyabb lányokat.

Szerintem 17éves vagy.

2013. jún. 9. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Fültágító felnyírt haj és társai az én szememben egyáltalán nem nőiesek, sőt..
2013. jún. 9. 20:25
 4/8 anonim válasza:

Na most döntsd már el, hogy nőies vagy vagy nem? Attól, hogy husisan 80B-s a melltartóméreted, még nem leszel nőies. Az általad leírtak alapján én inkább azt mondanám, hogy egy kismellű (B) husis (80) lány vagy.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Én undorodom a fültágítótól. Max 20 lehetsz.

2013. jún. 9. 20:27
 5/8 A kérdező kommentje:
alakom nőies . a fejem kevésbé. valahogy így érettem.
2013. jún. 9. 20:27
 6/8 anonim válasza:
Ha tényleg husi vagy, és még nőies is, akkor legalább C-s lenne, és nem B-s.
2013. jún. 9. 20:33
 7/8 A kérdező kommentje:
akkor egy rusnya , alaktalan szar vagyok. na?
2013. jún. 9. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért hiszik a husisabb nők azt, hogy a felnyírt rövid hajtól szebbek lesznek? Kb 10000-ből egynek áll igazán jól, a többinél csak ront a helyzeten, méghozzá nem is akármennyire. Persze lehet, hogy te pont az vagy, akinek jól áll.

Viszont nálam esélytelen lennél a hajad miatt... hacsak nem az a kivétel vagy.

2013. jún. 9. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!