Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezzel mit akarhatott?

Ezzel mit akarhatott?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron egy buliban megismertem egy lányt. Másnap bejelöltem Facebook-on, nagyon jól elbeszélgettünk meg minden, aztán felvette az egyik haverom is, ő is elkezdett írni vele, de aztán később össze vesztek (nem lényeges hogy miért), én még az után is írtam vele, majd el akartam hívni a lányt egy buliba, de a haverom írt neki Facebook-ról elég primitív módon amire a lány megsértődött és törölte őt is és engem is Faceről (telefonszáma sincs meg, mert azóta új mobilom lett), de aztán rá pár hónapra a lány bejelölt Facebook-on, de már nem írtam neki, és pár napra rá megint törölt... Azért jelölt be, hogy írjak neki vagy mi?

Egyébként én nemrég újra bejelöltem, de nem jelölt vissza, szóval elég szar a helyzet...

Az értelmes válaszokat előre is Köszönöm ! Hülyeségekre meg nem vagyok kíváncsi.

2013. máj. 31. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi különöset.
2013. máj. 31. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Ez nagyon bonyorult kérdés, először mindenképpen ezt a linket ajánlom figyelmedbe, segít jobban átérezni a kérdés komolyságát:

[link]

2013. máj. 31. 22:34
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
Második, de beképzelt vagy, hogy ilyen felhasználói nevet választottál.
2013. máj. 31. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
nem választottam, ez volt alapból :/
2013. máj. 31. 22:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak az értelmileg fogyatékosoknak mégegyszer: ''Hülyeségekre meg nem vagyok kíváncsi.'' Ez továbbra is érvényes, de látom nektek nem sikerült ezt felfogni.
2013. máj. 31. 23:09
 6/11 anonim ***** válasza:
nem, sajnos nem sikerült.
2013. máj. 31. 23:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért jelölt be, mert azt várta, hogy írsz.

Aztán rájött, hogy te nem akarsz vele beszélgetni és megsértődött, letörölt.

Miért nem írtál neki akkor?

Most be van sértődve, nem fog visszajelölni.

A telefonszámoknak meg a legjobb helye egy füzetben van.

2013. jún. 1. 00:44
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 - köszi az egyetlen normális választ, hát igen ott lenne a helye, csak ki számít olyanra, hogy a hülyegyerek felkúrja az agyát és töröl minket... Most már bánom, hogy nem írtam neki mikor bejelölt, esetleg még azon gondolkodom, hogy csinálok még 1 Facebook-ot másik néven és ott leírom hogy mi a helyzet... Mást nem nagyon tudok.
2013. jún. 1. 16:21
 9/11 anonim válasza:
Én szerintem csak hülyíteni akart téged, vagyok már olyan jó emberismerő, hogy rájöjjek, mit akarnak a fiatal lányok. :)
2013. jún. 1. 22:35
 10/11 Aleandro Del Rio válasza:
hagyd a fenébe, ez a hajó elment! inkább szedj fel v.ki mást. :D
2013. jún. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!