Hogyan érdemes ismerkedni?
sziasztok!
hogyan érdemes ráírni valakire? milyen kérdéseket érdemes feltenni?
elsősorban csajoknak szól a kérdésem :)
Elmúlt pár hétben felregisztráltam egy társkereső oldalra és probálkoztam ismerkedni és volt akihez komolyan áltam hozzá,és volt akihez humorosan. Lényeg a lényeg hogy valahogy egyikse jött be :D
Az miért van hogy egyik csajtól se lehet megkérdezni hogy micsinál szabadidejében? hova jár? mit tanul? sokaknál látom kiírva hogy ha ilyen kérdésekkel állít be valaki azokat egyből elküldi.. igen, de akkor mimásról lehetne beszélgetni? hogyan kéne megismerni a másikkat? ha nem az alapoktól.
én pl omeglézni szoktam :P
annyi a gond vele hogy van jópár perverz aki f@szt lóbál a kamerába
de ha ezt átvészeled és találsz lányokat(mert abból sokkal több az értelmes mint a férfiból[legalábbis omeglén])
annyi hogy jobb felső sarokban válaszd ki a nyelvet hogy magyar >>> itt kevesebb a perverz is :P
csak tegnap 4 lánnyal ismerkedtem meg és ugyan úgy kezdtem mint te ahogy írtad :P
szerintem ezek teljesen normális beszélgetést indító kérdések, ilyen helyzetekben. nekem például nem is jut eszbe semmi más, amivel normálisan el lehet indítani egy beszélgetést.
(a szia, hogy vagy, eléggé fura, tekintve, hogy ISMERKEDNI szeretnének a felek..)
nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!