Fontos! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Elfogyott a körömvirág krémem és a bepantenem. Tetran-hydrocortison mehet a tetoválásra? Vagy tudnátok krémeket ajánlani még?2013. dec. 7. 11:31
1/21 SzilKa válasza:
A körömvirág krém nem is jó a tetoválásra... Csak Bepanthen, vagy esetleg Neogranormon. Ezek hámosító krémek, más nem jó a tetoválásra.
egy tetováló
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neogranormont kentem most rá,mert bevan gyulladva és gennyezik, dobja ki a festéket. Kicsit be vagyok sz*rva, nem tudom mit kenjek rá.
2013. dec. 7. 12:47
5/21 anonim válasza:
Jaj ez nagyon csúnya.A kenegetés köz mosogattad? Sima vízzel le szabad öblíteni és csak utána bekenni.És minden kenegetés előtt tisztítani kel sima langyos vízzel,de nem kiáztatni!
6/21 anonim válasza:
Ez most komoly? Ez tényleg a tied? Ha igen, én azonnal orvoshoz fordulnék mielőtt nagyobb baj lenne.
7/21 anonim válasza:
Úristen, ez iszonyú csúnya...én is elmennék vele dokihoz vagy minimum vissza a tetkóshoz. Hol csináltattad?
8/21 A kérdező kommentje:
Egyik barátom csinálta, ma voltam nála és adott krémeket és úgy érzem javul. Az anyukája ápolónő, ő azt ajánlotta,hogy padanollal majd kenegessem be mert a gennyezés bakeriális (vagy valami ilyesmit mondott) és ki kell azokat ölni onnan. Pár napja a járás is nehezen ment, mert a vádlimon van a bokám felett. De már érzem hogy javul, remélem minden oké lesz.
2013. dec. 7. 17:51
9/21 A kérdező kommentje:
Nem szalonban csináltam, hanem a barátomnál, de nem volt kosz, teljesen tiszta volt minden (látszólag). Nem tudom ez miatt van- a gyulladás
2013. dec. 7. 17:56
10/21 anonim válasza:
Jesszus..ezért kell szalonba menni. Azt, hogy látszólag tiszta volt minden, nem jelenti azt, hogy tényleg steril is volt minden..plusz ki tudja, hogy milyen volt a festék, stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!