Pasik! Nektek tetszik egy csajon a tetoválás?
Engem nem zavar, de nem is előny.
Viszont ha szép és igényes akkor persze, hogy tetszik.
Szerintem az lehet erotikus is, de lehet taszító is. Attól is függ igazából, hogy milyen alakú nőről beszélünk. Meg azt érdemes végiggondolni, hogy évek múlva, ha esetleg már neked sem tetszik, akkor nagyon nehéz lesz az eltávolítás.
De szerintem vonzó lehet.
Bármelyik tetszik, csak az az egy nem amit te mondasz. Az egyik közismert blogon ribirendszámnak hívják:D:D
Amúgy tényleg nagyon gány, elcsépelt, sablonos, semmi egyénisége, stílusa annak aki ilyet hord, csak megy a csorda után. Amúgy máshol tetszik , nekem is több van.
köszi a válaszokat!
Azzal viszont nem értek egyet, hogy gány elcsébelt és nicns egyéniségem pl emiatt. Az igaz, hogy a sablon nonfigeket amit mindneki magába varr tényleg nem mondanám egyéninek. De nekem igenis egyéni!!Én rajzoltam és rejtett figura van benne, aminek van mondanivalója..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!