Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tisztítjátok/fertőtlení...

Hogyan tisztítjátok/fertőtlenítitek a szempillaspirál keféjét?

Figyelt kérdés
Annyiféle praktikát olvastam, mi mindenre lehet felhasználni az elfogyott, becsomósodott, lejárt szavatosságú szempillaspirál keféjét. Természetesen mindezek előtt meg kell tisztítani és le kell fertőtleníteni. Arra lennék kíváncsi, hogy mivel csináljam?
2015. dec. 29. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
körömlakklemosó vagy szappanos víz
2015. dec. 30. 00:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2015. dec. 30. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:

mikre szeretnéd használni?

a szódabikarbónát, ecetet, fogkrémet, mosogatószert próbálnám ki. ezek veszélytelenek.

2015. dec. 30. 13:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Szemöldökfésű, szempillafésű. :)
2015. dec. 30. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát én alapvetően nem szórakozok ilyenekkel, lehet kapni céleszközt olcsón. :D

Egyetlen nagyon jó spirálom volt, amit ki is vontak a forgalomból, annak a fésűjét eltettem. Simán lemostam, mivel nincs semmiféle fertőzésem és használat után elmosom és szárítom, nem látok benne sok kockázatot.

Egyébként alapos mosás és fertőtlenítésre szesz bőven elég. Erős hatású és elpárolog.

2015. dec. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!