Orrkarikát csináltattam anyumék meg kifogják holnap vetetni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyáron volt már orr piercingem és azt meg is engedték sőt nagyon is tetszett nekik. az volt a baj vele hogy rosszul kezeltem és nagyon begyulladt ki kellett szednem. most pedig szurattam orrkarikát ezen pedig teljesen kiakadtak nagyon mérgesek voltak felhívták a piercerest és holnap elvisznek oda és kiszedetik. szerintem nagyon szép nekem nagyon tetszik és az én testemről van szó nem értem mi a problémájuk vele. 17 éves vagyok lány2015. dec. 29. 17:26
1/18 anonim válasza:
Úgy akartál kinézni, mint egy rodeós bika, vállald is a következményeket. Később rájössz, hogy hülyeség az orrkarika, én is kivetetném veled.
2/18 anonim válasza:
Mondd meg a szüleidnek, lehetőleg egyszerre az egyiknek, hogy te így vagy boldog és ezt nem tudják megváltoztatni. Ha tényleg szereted akkor később úgyis megcsináltatnád 1 év múlva vagy 5 év múlva, akkor meg fölösleges veszekedni, csak hogy majd aztán újraszúrasd.
Ez vagy te, ne harcoljanak ellene, hanem örüljenek neked.
Ha az előzőre nem akadtak ki, akkor most se csinálják a felhajtást.
19
3/18 A kérdező kommentje:
nem olyat csináltattam mint a bikák, hanem oldalra. Ez mostmár egy teljesen elfogadott stílus és nem ritkán látni ilyet. szerintem meg kéne érteniük hogy nem róluk van szó.
2015. dec. 29. 17:37
4/18 A kérdező kommentje:
igen, teljesen igazad van. de az a baj hogy tanulok még néha tudok csak dolgozni menni és nehezen kapartam rá össze a pénzt 10000 forintot ez egy pénz kidobás volt szerintük és hogy kivetetik a nem érvényes megdolgoztam érte
2015. dec. 29. 17:39
5/18 anonim válasza:
Ha nagyon akaratosak akkor engedj valamit, pl. csinálsz valami házimunkát, és akkor ők is engednek valószínűleg.
Ha te úgy érzed, hogy nem fog elmúlni a késztetés akkor tényleg nem fog elmúlni, saját és még sok ember tapasztalata alapján.
6/18 anonim válasza:
Először én is rodeós bika stílusúra gondoltam, de ez így egészen más, az tud jól állni embereknek, ha megfelelő stílusa van hozzá. Szerintem is magyarázd meg a szüleidnek, hogy ez vagy te. Ha meg attól féltenek, hogy a munkád miatt később hátrány lesz, ki lehet azt vetetni akkor is, és a lyuk is gyorsan beforr majd.
7/18 anonim válasza:
Én is így jártam majdnem a rasztámmal, de megmondtam, hogy ez az én hajam, én döntésem, és még senki nem halt bele a rasztahajba. Te is állj ki magadért. Talán sikerül, már nem vagy olyan gyerek.
8/18 anonim válasza:
17 évesen ne akard elhitetni magaddal, hogy ésszerű döntéseket tudsz hozni. Amúgy meg minek kell elmenni, otthon nem tudod kivenni?
9/18 A kérdező kommentje:
igen, tényleg nem csak ugy hopp nekem ez most kell mert mindenkinek van. sokat gondolkoztam rajta hogy jól állna e nekem illik e a stílusomhoz biztosan akarom-e. teljesen biztos voltam benne hogy nekem ez kell és amikor szídtak és azt mondták hogy gusztustalanul undorítóan nézek ki. akkor is azt válaszoltam felemelt fejjel hogy. szerintem így is szép vagyok és ezzel a piercingel csak szebb lettem.. egyszerűen amik ők elgondolnak akkor az ugy van még ha a ,,Nagyfőnök,, mondaná se hinnének el semmit
2015. dec. 29. 17:59
10/18 A kérdező kommentje:
nem lehet itthon kivetetni csak olyan fogóval ami náluk van..
2015. dec. 29. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!