Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Házi fültágítás folyamata?

Házi fültágítás folyamata?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen időközönként kell cserélgetni a tárgyak (és miket ajánlotok) vastagságát a füledben. Rendes lövetett, már évek óta begyógyult lyukba először két fülbevalópöcköt raktam, ami simán belement, aztán hármat, és az volt benne két napig. Véglegesen olyan 5mm átmérőjűt szeretnék, szóval csak picit, diszkrétet. :) tapasztalataitokat is szivesen meghallgatnám ezzel kapcsoaltban.
2010. márc. 2. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. márc. 3. 04:22
 2/7 anonim ***** válasza:

rakj bele fogpiszkálót, aztán amellé pár fülbevalópöcköt, hagyd egy-két hétig pihenni, aztán próbálkozz a fültisztítópálcával, majd nyalókapálca, vékony szívószál..stb.

minden nap, reggel-este kendd be kamillás vagy körömvirágos kenőccsel. ha kiváncsi vagy valamire, írj az e-mailemre!

2010. márc. 5. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ne rakj bele fát mert mint szerves anyag bele nőhet a füledbe:) inkább fültisztítót, azután tollbetét, és 2es ecsetet tolj egyre beljebb. ezután szeritnem már belefér a szívószál, ami kb 5-6 mm:)
2010. okt. 3. 09:41
 4/7 LASFASF válasza:
Szerintem lehet bele fát is rakni, hiszen a már begyógyult lukat tágítod. Esetleg annyi, hogy néha meg kell forgatni a fogpiszkálót, ha azt raksz bele :)
2011. szept. 28. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
NEHOGY FÁT RAKJ BELE!Attól csak begyullad,hiszen tele van kórokozókkal,hiába fertőtleníted.Megragad a rostok között.
2012. ápr. 8. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Leragasztja celluxszal, semmi baja nem lesz.
2012. ápr. 8. 14:13
 7/7 aa.petraa válasza:
fát ne tegyél bele (: énis azt tettem de vérzett stb.. előszörnekem hogyis csak a sima fülbevalónak kamjója ment át de átszurtam rajtaa fülpiszkálót hogy ferdén vágod le hogy könnyebben tudjad szurni
2012. aug. 1. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!