Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet kapni ilyen karkötőt?

Hol lehet kapni ilyen karkötőt?

Figyelt kérdés

Már egy csomó mindenkinek van és magyarországon is csak nem tudok más képet mutatni :D

Katt ide--> http://www.youtube.com/watch?v=CHVhwcOg6y8

39-ik másodpercben a kék kabátos csajnak:D

[link]

Budapest környéke!! Mammut? Árkád?

2010. jan. 23. 18:14
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A 41-ik msodpercben tisztán lehet látni :D
2010. jan. 23. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem veszel ilyen keményebb bőrszíjakat és így összefűzöd. Jobb ötletem nincs.
2010. jan. 23. 18:19
 3/11 anonim válasza:
Vatera? Vagy nézd meg azokban az üzletekben ahol füstőlőt meg ilyen cuccokat lehet kapni(nem jut eszembe a neve egynek sem)
2010. jan. 23. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
tök érdekes, mert amikor csak olvastam a kérdést gondoltam hogy ilyenre gondolsz és tényleg :D Én a Sugárban vettem (árkád mellett) egy ilyen kínai ékszer boltban, 2 db egy százas :D De sajna a múltkor már nem volt feketében csak ilyen más gagyi színekben. De érdemes benézni hátha hoznak megint feketét
2010. jan. 23. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Bijou brigitte én is ott vettem :]
2010. jan. 23. 22:01
 6/11 A kérdező kommentje:

Ohh köszi!!!

Most mindenkinek ilyen van :D

2010. jan. 24. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:

igen, bijou brigitte be van.

Sajna amikor én voltam nem volt fekete, csak színes.

Nem baj én azért megvettem. 4 színű volt egy csomagban 390 ft volt.

2010. jan. 24. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a Rossman-ban vettem egy csomag Skobydoo-t, még annak idején amikor az volt a divat, hogy kulcstartót fonunk belőle. Most elővettem és vágtam 2 szakaszt és összeolvasztottam gyertyával. Most van 9Színű karkötőm :D
2010. jún. 5. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsó!! Segítenél egy kicsit?

Nekem is van olyan Skobydoo fonalam, és amikor megláttam, hogy te mit írtál én is kipróbáltam, de nekem nem olvadt össze a fonal 2 vége, hanem rögtön meghajlott a melegtől, fekete lett a vége,összefonnyadt a vége,stb.. Pedig én is kis gyertya felett próbálkoztam és csak kicsit tartottam oda. Neked hogy jött össze? Remélem segítesz. :)

2010. jún. 6. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:

19:51 vagyok.

Hát nekem is egy kicsit meglátszik némelyiknél (fehér, világosak...) de ha allúta teszed azt akkor nem is látszik.

Amikor gyertya felett olvasztod tedd olyan közel egymáshoz ahogy csak tudod! és akk amikor már megolvadt rendesen, tedd egymásba őket és nyomkodd össze. Ha meg keménykedik akkor elég tartós. Ha meg elszakad... van még egy csomó Skobydoo... :D

2010. jún. 16. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!