Kettétört szív medál?
Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan szív medált keresek ami ketté van törve, így két ember hordhatja. Sok szerelmespáron láttam ilyet, és én is szeretnék egyet beszerezni a páromnak Valentin napra. :) Tudja valaki hol lehet ilyet kapni? (budapesti boltok ill. netes áruházak jöhetnek szóba)2010. jan. 18. 18:32
1/7 anonim válasza:
ajánlom a sima szív medál és a kalapács kombinációját :D
különösen emlékezetes lesz számotokra ha poénosan együtt tördelitek szét kalapáccsal.
azért ne csináljátok addig míg porrá nem törik :D
2/7 anonim válasza:
nem tudom hol lehet olyat kapni, de egyik ismerosomnek és a pasijánk olyan van hogy a csaj szivmedálja fémbol van, a pasié meg mágnes, és ha csokoloznak akkor az összeragad.
szerintem ez cukibb,
3/7 anonim válasza:
Én a Bijou Brigitte-ben láttam több fajtát is. Nem tudom, hol laksz, és hogy van e a közeledben...
4/7 anonim válasza:
Szerintem bármelyik ékszerboltban kapható, kb 1000 ft.
És ne bizsusba vegyél (szerintem).
5/7 anonim válasza:
lehet h off de én olyan kulcstartot láttam ami ilyenfajta h egy sziv és ketté van törve és mágneses és több fajta..:D és én ilyet egy kinaiba vettemxD sztem ezis aranyos ha nem találsz nyakláncot;)
Na mind1 bocsi ennyit tudtam :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is inkább rendes ékszerboltban gondolkozom, ezüstben. :) am ez a kulcstartós ez tényleg cuki. ^^
2010. jan. 20. 19:11
7/7 anonim válasza:
szia, én apacsban vettem karácsonyra páromnak és nekem. lehet venni 1200, 1600 és azthiszem 2600 ft-ért is. annyi a különbség, h az 1200-as sima sziv kettétörve, az 1600az kicsit nagyobb és a félszívekben vam mégegy kis szív, a 2600as pedig megintcsak nagyobb és az egyik felében a férfi a másikban a női jel van. nekem az 1600as tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!