Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kettétört szív medál?

Kettétört szív medál?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan szív medált keresek ami ketté van törve, így két ember hordhatja. Sok szerelmespáron láttam ilyet, és én is szeretnék egyet beszerezni a páromnak Valentin napra. :) Tudja valaki hol lehet ilyet kapni? (budapesti boltok ill. netes áruházak jöhetnek szóba)
2010. jan. 18. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

ajánlom a sima szív medál és a kalapács kombinációját :D

különösen emlékezetes lesz számotokra ha poénosan együtt tördelitek szét kalapáccsal.

azért ne csináljátok addig míg porrá nem törik :D

2010. jan. 18. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hol lehet olyat kapni, de egyik ismerosomnek és a pasijánk olyan van hogy a csaj szivmedálja fémbol van, a pasié meg mágnes, és ha csokoloznak akkor az összeragad.

szerintem ez cukibb,

2010. jan. 18. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Bijou Brigitte-ben láttam több fajtát is. Nem tudom, hol laksz, és hogy van e a közeledben...
2010. jan. 18. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem bármelyik ékszerboltban kapható, kb 1000 ft.

És ne bizsusba vegyél (szerintem).

2010. jan. 18. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

lehet h off de én olyan kulcstartot láttam ami ilyenfajta h egy sziv és ketté van törve és mágneses és több fajta..:D és én ilyet egy kinaiba vettemxD sztem ezis aranyos ha nem találsz nyakláncot;)

Na mind1 bocsi ennyit tudtam :)

2010. jan. 19. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is inkább rendes ékszerboltban gondolkozom, ezüstben. :) am ez a kulcstartós ez tényleg cuki. ^^
2010. jan. 20. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
szia, én apacsban vettem karácsonyra páromnak és nekem. lehet venni 1200, 1600 és azthiszem 2600 ft-ért is. annyi a különbség, h az 1200-as sima sziv kettétörve, az 1600az kicsit nagyobb és a félszívekben vam mégegy kis szív, a 2600as pedig megintcsak nagyobb és az egyik felében a férfi a másikban a női jel van. nekem az 1600as tetszett.
2010. jan. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!