Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért mosódik el hamar a sminkem?

Miért mosódik el hamar a sminkem?

Figyelt kérdés

Amikor kisminkelem a szemem, akkor természetesen előtte le alapozom, hogy jobban tapadjon rá a szemceruza és a szemhéj púder.

De kb. 1 óra után már gázosan néz ki, egyszerűen elmaszatolódik. :@

Ha alul húzom ki a szemem szemcekával, akkor hamar lepislogom, és tökre fekete lesz a szemem alja. Pedig már minden félét kipróbáltam pár százasat, Miss Sportit, Rimmelt, Maybelline-t stb.

A tust meg nem bírja a szemem, mert vagy viszketek tőle, vagy lepattog és nagyon zavar.

Miért van ez, mit tudnék csinálni vele??

2009. okt. 24. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem izzadsz, vagy gyorsan zsírosodik a bőröd. Sajnos nekem is ilyen és zsíros a bőröm.
2009. okt. 24. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen, könnyen elfolyik, elmaszatolódik. nekem egyrészt azért van, mert zsíros a bőröm (a szemhéjamon is) másfelől nagyon nem mindegy, milyen minőséget hazsnálsz. a miss sporty, rimmel, maybelinne alsó középkategória. érdemesebb drágábbra beruházni (Mac, Pupa, Clinique) azok fennmaradnak. ilyeneket Douglas-ban találsz.
2009. okt. 24. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt, főleg alul a fekete szemcerka:S

Tust használok már és azzal semmi gond nincs!

Tökéletes egésznap:)

2009. okt. 24. 14:06
 4/6 igabcsy ***** válasza:

Én alapozásához egy mattító folyékony alapozót használok (oriflame).

Lehet, hogy vannak ennél jóval drágábbak is az üzletekben, de nekem tökéletesen megfelel, mert a kovaföld tartalmának köszönhetően felszívja a zsírt, ezáltal nem fénylik az arcom. Ezt természetesen a az egész arcom felületére felkenem, még a szemhéjakra és a közvetlen a szem alá is.

Erre viszem fel a porpúdert.

Erre jön a szemhéj alapozása, majd a szemfesték.

Így soha nem maszatolódik el, és egész nap ugyanolyan mint reggel.

2009. okt. 24. 14:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát nemtudom, nem hinném, hogy zsíros a bőröm, mert elég hamar kiszárad, meg hidratáló krémet is kenek rá, de lehet, h a szememnél zsíros...

2009. okt. 24. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
én ha hiszed ha nem nem tust használok csak a tusnak a "kenő részét" vagyis azt a részét belemártom a szempillaspirálba és azt teszem fel magamnak. ennél tartósabb szemtust nem fogsz találni^^
2009. okt. 24. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!