Miért mosódik el hamar a sminkem?
Amikor kisminkelem a szemem, akkor természetesen előtte le alapozom, hogy jobban tapadjon rá a szemceruza és a szemhéj púder.
De kb. 1 óra után már gázosan néz ki, egyszerűen elmaszatolódik. :@
Ha alul húzom ki a szemem szemcekával, akkor hamar lepislogom, és tökre fekete lesz a szemem alja. Pedig már minden félét kipróbáltam pár százasat, Miss Sportit, Rimmelt, Maybelline-t stb.
A tust meg nem bírja a szemem, mert vagy viszketek tőle, vagy lepattog és nagyon zavar.
Miért van ez, mit tudnék csinálni vele??
Nekem is ez volt, főleg alul a fekete szemcerka:S
Tust használok már és azzal semmi gond nincs!
Tökéletes egésznap:)
Én alapozásához egy mattító folyékony alapozót használok (oriflame).
Lehet, hogy vannak ennél jóval drágábbak is az üzletekben, de nekem tökéletesen megfelel, mert a kovaföld tartalmának köszönhetően felszívja a zsírt, ezáltal nem fénylik az arcom. Ezt természetesen a az egész arcom felületére felkenem, még a szemhéjakra és a közvetlen a szem alá is.
Erre viszem fel a porpúdert.
Erre jön a szemhéj alapozása, majd a szemfesték.
Így soha nem maszatolódik el, és egész nap ugyanolyan mint reggel.
Köszönöm a válaszokat!
Hát nemtudom, nem hinném, hogy zsíros a bőröm, mert elég hamar kiszárad, meg hidratáló krémet is kenek rá, de lehet, h a szememnél zsíros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!