Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek egy kontak lencse...

Szerintetek egy kontak lencse mennyibe kerul?

Figyelt kérdés
Szeretnek venni,mert utalom a szemem szinet (egyik zold,masik kek) de azt mondjak nagyon sokba kerul...ja es az nem kenyelmetlen ha bennt van a szemedbe? (bocsi a helyes irasert,angol a billentyuzetem)
2013. febr. 24. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
5000 ft fölött, de egyik színes lencse sem kényelmes, mert semmi oxigénáteresztő képességük nincs, ami még káros is. Na meg teljesen nem fedi el a színt, szóval a célodat nem érnéd el vele. Amúgy meg örülj hogy ilyen egyedi szemszíned van, szép lehet.
2013. febr. 24. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:

*kontakt lencse

Nem tudom pontosan,hogy a kifejezetten színezettek mennyibe kerülnek,vagy hogy egyáltalán eltér e az áruk a normálistól.Én normális,dioptrizált kontaktlencsét hordok,de ezeknek az ára is változik,attól függően,hogy mennyi ideig lehet hordani.Én eldobható,naponta cserélendő lencsét hordok,egy 30db-os pakk 7k,egy 90db-os pakk kb 14k-ba kerül.(30db,azaz 15 pár,ezt sokan elfelejtik).A huzamosabb ideig hordható kontaktlencsék árához nem értek,de ha jól tom a heti 2-3k,a havi 5-6k-be kerül.

Hogy zavar-e,az egyénfüggő.Én érzékenyebb szemű vagyok,ezért gyakrabban kell vizeznem,vagy cseppentenem bele,de van olyan ismerősöm,akinek annyira száraz a szeme,h elfelejtette hogy bennt van és úgy feküdt le aludni.De engem se zavar,csak érzem hogy bennt van.

2013. febr. 24. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Itthon elég drágán lehet kapni, külföldről rendelve 4000-5000ből kijön az egész ami egy évig használható. Legalábbis a színes/mintás. És ha jót veszel az eltakarja az eredeti szemszíned.
2013. febr. 24. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én kétheteset használok. Egy dobozban 3 pár van, ez másfél hóra elég kb. de pihentetned kell közben a szemed. Nekem kb. 8000.
2013. febr. 24. 22:59
 5/6 A kérdező kommentje:
koszonom a gyors valaszokat. mondjuk en igazabol csak azert szeretnem hogy egyforma legyen a szemem szine, vajon csak igy meg rendelhetem a netrol,vagy jobb ha elotte elmegyek szem orvoshoz?
2013. febr. 24. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nos árat nem írok, mert az lencsefüggő, én havit hordok és igazából nem érzem, hogy bent van a szememben. Persze van amikor kikészül a szemem valamitől és akkor eléggé sz.r, hogy bent van, de ez nem általános. Azt meg, hogy teljesen egyforma színű legyen a szemed, szerintem nem fogod tudni megoldani színes lencsékkel.

Amúgy megéri elmenni dokihoz, mutat több féle próbalencsét, berak több félét, kiválasztod melyik márka jön be neked leginkább, melyiket érzed legkevésbé, hogy bent van a szemedben, aztán vagy maga a doki, vagy valaki elmagyarázza, hogy kell berakni, tisztán tartani, kiszedni és be is tanítják jobb helyeken.

2013. febr. 24. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!