Milyen rúzst ajánlotok egy érzelmes, de mégis férfias fiúnak őszre?
Figyelt kérdés
19/F2009. aug. 5. 21:24
1/33 anonim válasza:
Ha egy fiú rúzsozza magát,az akkor érzelmes lehet,de férfias nem,csak nőies,vagy homokos.
2/33 anonim válasza:
Szerintem te nem tudod mit jelent a férfias szó. Ha tudnád, nem kennéd magad rúzzsal. Ha meg nem vagy férfias, teljesen mindegy mivel kened magad, így is úgy is röhejes.
3/33 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat vártam -.-"
2009. aug. 5. 21:40
4/33 anonim válasza:
fiúnak rúzs?? ez nekem új... ha nagyon szeretnél valamit, akkor ajánlom a pasiknak való szőlőrúzst
5/33 anonim válasza:
Milyen értelmes választ lehet adni szerinted egy ilyen kérdésre? Férfias fiúk, férfiak NEM rúzsozzák magukat. A rúzsozás a női jellegű szexualitás hangsúlyozása, nem az érzelmességé. ... és egyáltalán nem férfias. Hogy a melegek között mi a divat, őszintén szólva nem tudom.
6/33 anonim válasza:
Szerintem egy szájfény totál jó!Én nő vagyok, de tetszik ha egy pasin szájfény van.Lehet kicsit gyöngyházas is, vagy csak átlátszóan csillogó!
Ma már nem minden meleg aki szájfényt, vagy rúzst használ!Figyelem, ez a 21.század!!!!!!
25/N
7/33 anonim válasza:
8/33 anonim válasza:
Azt akartam írni hogy nem mindenki meleg aki rúzsozza, vagy borotválja magát!És különben ha meleg, akkor mi van??Számomra egy hangyányival sem kevesebb ember mint egy hetero!
9/33 anonim válasza:
te most normál rúzsra gondoltál, vagy mondjuk labellóra? mert nem mindegy! rúzst felejtd el, a labellóból pedig mínél kevesebbet az utcára és rózsaszínt vagy narancssárgát. Amelyik leginkább nem üt el.
10/33 anonim válasza:
Lehet, hogy ez szokatlan a 21. században, de korántsem újdonság, ha férfiak festik magukat. Gondoljatok az ókoriakra vagy akár az indián törzsekre. Nekünk szokatlan, de mégis, már léteznek kifejezetten férfiaknak gyártott dekorkozmetikumok. Nem tudom, mit szólnék ha a pasim elkezdené festeni magát, de lehet, hogy megpróbálnám megérteni. Szolíd, ízléses sminket el tudok képzelni. A válaszom tehát: természetes és inkább a föld színekben játszó árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!