Mi ez a fülbevaló szerűség? (kép)
Figyelt kérdés
Egyszer már raktam fel kérdést, de akkor csak leírtam. :) Egyszer láttam ilyet, megkérdeztem, hogy mi ez, és azt mondták "fülpaci".
Nos, arról az ollóról van szó.
Lehetséges, hogy ez csak valami különlegesség, és nincs neve?
Köszi a válaszokat! :)
2012. júl. 4. 22:50
2/12 anonim válasza:
fültágító.
láttam az előző kérdésedet is,és ennél igen is ki van szúrva a fül,hisz ez a lényege.
4/12 anonim válasza:
az olló nem igazi fültágító, állfültágító.
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak van igaza, az bizony nem fültágító. :) Itt nincs semmilyen szúrás-vágás a fülön, egyszerűen rá van rakva, mint egy fülgyűrű. :) De amúgy köszi a válaszokat...
2012. júl. 5. 01:17
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Jajj, olyan, mint az olló nekem is volt, csak kardos kivitelben:D! De szerettem!..
9/12 anonim válasza:
A képen amit linkeltél van 3 fültágító csiga, 3 hagyományos fültágító és ez a "fülpaci" ez szerintem vagy industrial piercing vagy csak nemes egyszerűséggel rá van húzva a fülre és csak egy dísz.
10/12 A kérdező kommentje:
Kedves 6.! Nem tudom, hogy mi ez, csak azt tudom, hogy mi nem...
7. A kérdésemben leírtam, hogy az ollóról beszélek, nem pedig a csigákról.
8. Igen, én is láttam már kardosban is, az is szuper! :)
9. "...vagy csak nemes egyszerűséggel rá van húzva a fülre és csak egy dísz." Pontosan. Ez igaz, csak nem tudom a rendes nevét (ha van). :)
2012. júl. 5. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!