Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nina ricci Nina parfüm. Nem...

Nina ricci Nina parfüm. Nem értem?!

Figyelt kérdés

Leírnám a kis történetem lécci segítsetek!

Görögországban nyaraltam. Hazafelé bementünk egy " dutty free,, nevű boltba, ahol volt édesség, csoki, parfüm.. Megnéztem a Nina ricci Nina parfümjé. Az üvege tűzpiros volt, az illata valami fantasztikus, sajnos nem vettem meg... Amint hazaértem elmentem a Douglasba megvenni de előtte mégegyszer megszagoltam... nagyon büdös volt!!!! Az üvege se az az igazi piros volt hanem inkább halvány pedig NEM A PRETTY-t szagoltam hanem a NINÁT.. Görögországba hogy hogy olyan üvegű volt és nagyon jó illatú, itthon meg nagyon büdös??.. Nem keverem össze a Pretty Ninával... Nagyon sajnálom mert kölföldre nem mostanába megyek de ott nagyon finom illatú almás volt. Itthon meg rajtam szúrós illatú.. többször megpróbáltam.

mi ez?

2009. jún. 30. 21:50
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és persze mind a bőrömre fújtam.
2009. jún. 30. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
magyarország :D
2009. júl. 1. 02:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet már nem volt jó. Vagy másik készletből volt és lehet ez a széria hibás vagy valami. De az üveg nem tudom miért volt más.

Lehet valamelyik nem volt éppen eredeti. Rendes üzletbe se biztos, hogy eredetit kapsz sajnos.

Én már nem lepődök meg semmin.

Nem lehet, hogy másfajtára emlékeztél? Bár tudom, ez hülyeség. De néha én is megnézek valamit mondom de jó aztán itthon meg csak lesek, hogy mit vettem én meg úristen.

De én se értem mi lehet az oka... nézz körül máshol is hátha találsz rendeset.

2009. júl. 1. 03:04
 4/9 anonim válasza:

ÉN VAGYOK AZ CSAK MÁSIK NÉVEN LÉPTEM BE.

Szóval nem keverem össze semelyikkel.. És tényleg nem értem hogy már 2 üzletben megnéztem és mind a két helyen elkapott a hányinger, Görögországba meg nagyon tetszett, olyan finom almás, süti illatú volt.. áruk ugyan az volt itt és ott is.

2009. júl. 1. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Na ez engem is érdekelne!!! Én meg úgy jártam, hogy osztálytársam használta a Paco Rabanne Black xs nevű parfümjét és ahogy megcsapott az illat... hát valami isteni volt, komolyan olyan jót még nem szaglásztam!!! Kérdeztem is, mi ez a finom ilalt, mire mondta, hogy mi és hogy valami ismerőse által picit olcsóbban kapta meg, mert külföldről hozta. Ami érdekes, hogy a Magyaro.-on kapható rózsaszín üveggel ellentétben ez piros üvegben volt. Na aztán rendeltem egy üveggel a neten... hát valami borzalmas!!! Ott van a polcon, alig használtam... Azzal voltam, hogy tuti hamisítvány, hisz a netes parfümériák se mind megbízhatóak. Na sebaj, bemegyek a Douglas-ba, megillatolni, hát detto. Ugyanolyan büdös volt ott is. Tehát nem értem. miért volt olyan jó illatú az a külföldi, szemben a magyarral, ami elég kellemetlen volt számomra. :S Bocsi, hogy kitértem a személyes tapasztalataimra, csak gondoltam megosztom veletek. Keresem én is az okát...
2009. júl. 1. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem felvizezik..de komolyan.mindenhol mindent felvizeznek.mekiben a kólát,kocsmákban a sört..én nem lepődnék meg ha a parfümöket is vizeznék.
2009. júl. 1. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ne tudjátok meg Magyarországon mik vannak még... csodálkozunk, hogy ennyien meghalnak meg gondok vannak. Tegnap mondták a Dr. Houseban: "A tudatlanság áldás." Higgyétek el, az valóban az.
2009. júl. 2. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is van ilyen parfümöm, és egyáltalán nem szúrós az illata! nagyon kellemes gyümölcsös, inkább édeskésnek mondanám! douglasban vettem am anno
2010. jan. 7. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Te kint Görögországban nem Ninat, nem is pretty nina-t, hanem prestige nina-t szagoltál, az a piros üveges, a pretty nina átlátszó rózsaszin, a sima nina meg átlátszó piros. Az viszont elképzelhető, hogy a tester parfüm megbuggyant, de a sima Nina a világ legjobb illatú parfümje, és nem almás sütis illatú, a prestige limitált kiadásának van olyan illata. :)
2011. aug. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!