Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagy orrot hogy lehet sminkeln...

Nagy orrot hogy lehet sminkelni? Olyan orrom van mint 1 négernek és hozzá nem túl nagy szemeim tippek?

Figyelt kérdés

nem szeretnék széles orrot sminkel enyhíteni szeretnék ezen.

[link]

természetesen nem pont ilyen ,meg én fehér vagyok vékonyabb száj stb

2009. jún. 24. 13:07
 1/10 A kérdező kommentje:
csak az orr hasonlít ezen a képen az enyémre 1 kicsit
2009. jún. 24. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elvileg azzal optikailag kicsinyítheted, ha az orrod oldalára, ott ahol vékonyítani akarod, kicsit sötétebb púdert, vagy alapozót viszel fel. A szemeidet kontúrozd feketével, így talán nagyobbnak hat majd, az orrod pedig szemből kisebbnek.

Remélem segítettem.

2009. jún. 24. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A fekete kontúr kicsinyíti az amúgy is pici szemeket...
2009. jún. 24. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Csak akkor kicsinyíti a szemét a kontúr, ha nagyon belülre rajzolja. A szempillák tövébe húzott vonal inkább nagyítja és megnyitja a tekintetet.
2009. jún. 24. 13:35
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi nektek

amúgy pont azt hittem hogy ott kell világos színnel ,ahol véknyítani szeretném mert akkor miért sötéttel emelik ki az arccsontot?a sötét nem figyelemkelkető inkább?

2009. jún. 24. 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
az arccsont alá szokták tenni a sötét púdert, mintha az árnyéka lenne, így emelik ki
2009. jún. 24. 16:07
 7/10 A kérdező kommentje:
ahhhhhhhhhhaaaaaaaaaam köszi:)
2009. jún. 24. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

youtube.com-on neztem korul, rakerestem a contour es nose szavakra

par videot belinkelek, a related videos kozott talalsz meg tovvet is :]

http://www.youtube.com/watch?v=-9rKwTA2zvk

http://www.youtube.com/watch?v=1ZIaQrO8_Z0&feature=PlayList&..

A masodik egy lejatszasilista, tobb videoval a temaban.

Van par dolog amire erdemes figyelni. Nem tudom tudsz e angolul, ugyhogy leirom neked: a sotetebb barna amivel az orrod konturjat csinalod lehet sima szemhelypuder, de ne legyen tul sotet, ne vigyel fel sokat, ne legyen csillogos, hanem teljesen matt. Es alaposan dolgozd el egy ecsettel.

Jah ecsetnek nem feltetlenul kell flancos sminkecsetnek lennie, az lehet barmilyen ecset... marmint nekem van egy-ket ecsetem amit nem mint sminkecset, hanem mint festoecset vettem, de ugyanugy igazi szorbol vannak, es ugyanolyan jok. Sok sminkmester is hasznal ilyen ecseteket, nem rosszabak, csak kb felannyiba kerulnek, ha nem kevesebbe. :)

Sikeres probalkozast!

Remelem tudtam segiteni!

2009. jún. 24. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:
13%
Úristen, de megilyedtem attól az állattól ott az első képen
2009. jún. 24. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Feketét bárhova is teszel a szemedre, össze húzza. Az alsó és felső vízvonalaidra használj fehér, vagy vajszínű szemceruzát. Fontos hogy az alsó és felső szemhéjakat csak nude színnel fesd. Ne használj szemhéjtust, inkább mehet egy kis méretű műszempilla. Voilá!

Az orrod kicsinyítésére pedig az alapozódtól világosabb korrektort használj , valamint egy sötétebb korrektort.

Húzz a világossal egy vonalat végig az orrodon, majd két oldalt mellette a sötéttel . ( hu de nehéz így ezt elmagyarázni, nézz egy videót inkább! Érteni fogod! )

2020. dec. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!