Mit tegyek a rondaságom ellen?
Maga a tested ellen egyszerüen tehetsz, sokat mozogsz, pl beirtkozol tánra, az sokat segít az alakformálásban is, és mozgásodban is.
A fejeden meg nem kell szépíteni, maz mindig legyen ápolt a hajad a böröd.
Nézd meg madonna milyen csúnya nö, söt még a fogai sem túl szépek, még is egy diva. de van még sok száz nö aki kicsit sem szép még is szép nönek titulálják, mert a kisugárzásuk pozitív.
Ha nem tetszik a bőröd, akkor sportolj, attól szép feszes lesz. Ha csak fogyókúrázol, meg fog nyúlni a bőröd. Biztos van sportszakkör a suliban, röpi vagy ilyesmi :) Arra figyelj, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt és fehérjét egyél. Igyál sok vizet, gyümölcslevet, sima gyümölcsteát. A hajad és a fogaid ápold, a fényes, puha haj és a szép mosoly a legszebb ékszer. :) Nem hiszem, hogy kancsal lennél, akkor más is mondta volna, nem csak te látnád úgy. A zöld szem nagyon szép, hangsúlyozd egy kevés barna szempillaspirállal, az nem ribancos és nem is sok smink. :)
Az arcbőröd tisztítsd megfelelően, ha zavarnak a szeplőid, félbevágott citrommal kenegesd arctisztításkor, és jól mosd le. Ettől halványodni fognak. Hordj olyan ruhákat, amikben magabiztos vagy, előnyösek neked.
Ha egészséges a bőröd, szép a hajad és a mosolyod, már nem lehetsz csúnya. :)
Nyugodj meg majd megszépülsz (de komolyan).
13 évesen nagyon csúnya voltam én is.
Aztán 15 évesen stílust váltottam : le lett vágva a hajam, be lett festve (ezt megbántam), az öltözködésem is megváltozott, elkezdtem sminkelni magam (szemceruza, szempillaspirál).
Egyik nap nézegettem a régi képeket és összehasonlítottam a mostanival. Egy idegen nem mondaná meg, hogy az is én vagyok (sokkal szebb lettem).
Szóval nyugodj meg, változni fogsz még. :)
17L
Ha gondolod küldök egy oldalt, ahol tudsz tornázni.
Az e-mail címedre fogsz majd kapni tornákat :)
Én ma kezdem el :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!