Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek a rondaságom ellen?

Mit tegyek a rondaságom ellen?

Figyelt kérdés
Szemem az normál zöld.hajam normál szinű barna hosszú.Arcom nagy.homlokom nagy.szám egy irányban van az orrommal ami nagy, szeplős vagyok a fenekem nagy.A hasam ronda.és ha tükörbe nézek akkor ugy látom hogy a szemeim nem állnak normálisan egy irényba.pedig anyám asztmondja hogy egyenesen állnak.13 éves vagyok sminkelni nem akarok és kvának sem lenni, mint egyes osztály társaim.A fenekem narancsbőrös is. Van amikor szépnek érzem magam.Ez nagy ritkaság.Mit tegyek hogy meglegyek elégedve magammal?

2012. ápr. 5. 13:33
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat a sok helyesirási hiba miatt. :(
2012. ápr. 5. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne siránkozz ez az első lépés,második az,hogy amin tudsz változtatni azon változtatsz (ha dagadt vagy menj el futni és ne zabálj sokat). Nem nehéz,csak nem kéne túlbonyolítani.
2012. ápr. 5. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Maga a tested ellen egyszerüen tehetsz, sokat mozogsz, pl beirtkozol tánra, az sokat segít az alakformálásban is, és mozgásodban is.

A fejeden meg nem kell szépíteni, maz mindig legyen ápolt a hajad a böröd.

Nézd meg madonna milyen csúnya nö, söt még a fogai sem túl szépek, még is egy diva. de van még sok száz nö aki kicsit sem szép még is szép nönek titulálják, mert a kisugárzásuk pozitív.

2012. ápr. 5. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok dagadt, de vékony sem.Jövő héten kezdek egy nehéz diétát.El vagyok keseredve a koromat sem mutatom.Egy év alatt 8 k szedtem fel és emiatt a bőröm ronda.S az arcomon is vannak olyan pattanások után marqadt pöttyök.
2012. ápr. 5. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik a bőröd, akkor sportolj, attól szép feszes lesz. Ha csak fogyókúrázol, meg fog nyúlni a bőröd. Biztos van sportszakkör a suliban, röpi vagy ilyesmi :) Arra figyelj, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt és fehérjét egyél. Igyál sok vizet, gyümölcslevet, sima gyümölcsteát. A hajad és a fogaid ápold, a fényes, puha haj és a szép mosoly a legszebb ékszer. :) Nem hiszem, hogy kancsal lennél, akkor más is mondta volna, nem csak te látnád úgy. A zöld szem nagyon szép, hangsúlyozd egy kevés barna szempillaspirállal, az nem ribancos és nem is sok smink. :)

Az arcbőröd tisztítsd megfelelően, ha zavarnak a szeplőid, félbevágott citrommal kenegesd arctisztításkor, és jól mosd le. Ettől halványodni fognak. Hordj olyan ruhákat, amikben magabiztos vagy, előnyösek neked.

Ha egészséges a bőröd, szép a hajad és a mosolyod, már nem lehetsz csúnya. :)

2012. ápr. 5. 14:44
 6/7 A kérdező kommentje:
igen nagyon szeretnem, ha szebb lenne a hajam, de akarom mutatni a koromat szoval hogy ne nezzek ki 18-nak.Anyam sem engedi hogy sminkeljem magam,de az a barna spiral az jo otlet.Citommal probalkozom majd. A foaimat fogom szodabikarbonazni sportolni is fogok koszi a hasznos tanacsokat de azert meg varok. A helyesirasomat most ne komentaljatok kerlek mert gyorsan irok es nincs kedvem minden ekezetet kitenni.
2012. ápr. 5. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg majd megszépülsz (de komolyan).

13 évesen nagyon csúnya voltam én is.

Aztán 15 évesen stílust váltottam : le lett vágva a hajam, be lett festve (ezt megbántam), az öltözködésem is megváltozott, elkezdtem sminkelni magam (szemceruza, szempillaspirál).

Egyik nap nézegettem a régi képeket és összehasonlítottam a mostanival. Egy idegen nem mondaná meg, hogy az is én vagyok (sokkal szebb lettem).

Szóval nyugodj meg, változni fogsz még. :)

17L

Ha gondolod küldök egy oldalt, ahol tudsz tornázni.

[link]

Az e-mail címedre fogsz majd kapni tornákat :)

Én ma kezdem el :)

Sok sikert! :)

2012. ápr. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!