Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen ilyen smink suliba?

13 évesen ilyen smink suliba?

2011. nov. 15. 17:06
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
91%
Csak a pedofilokat fogod vonzani vele.
2011. nov. 16. 21:31
 22/46 anonim ***** válasza:
52%
Uh, 22:20-as hozzászóló se semmi, 14 évesen olyan későn még fenn gyakorizik, minden nap sminkel, a mondataiban meg tucatnyi helyesírási hiba. Hát ide jutottunk..
2011. nov. 16. 21:33
 23/46 Baby Firefly ***** válasza:
0%

kabbe -.-"

azt azért hozzátenném hogy én csak azért vok sminkbe mert modell vagyok, ez a szakmám !

2011. nov. 17. 16:52
 24/46 anonim ***** válasza:
úr isten a lány a videóban...KILL IT WITH FIRE
2011. nov. 17. 17:54
 25/46 anonim ***** válasza:

16:52....

:-DDDDDDDDDDDDDDDDD küldj képet!

20N

2011. nov. 17. 17:55
 26/46 anonim ***** válasza:
22%

Hát már megbocsássatok, de nem értem, mi bajotok ezzel a sminkkel. A kiscsajnak, aki a videóban van, jól áll a smink, bár tény, hogy ez iskolába kicsit sok. Ünnepségre, valamilyen fontos alkalomra viszont teljesen megfelel. Ezen kívül, a videóban a lány (aki hetedikes, legalábbis ez derül ki az elmondásából) MONDTA, hogy ilyen idősen még semmi szüksége sincs sminkre az embernek, de ha mégis szeretnénk valami ilyesmit, meg lehet próbálkozni. Ezenfelül pedig megemlítette, hogy a suliban sólhatnak érte a tanárok...

Most tuti jönnek majd az olyan reakciók, hogy én is biztos egy

hülye sminkmániás p*csa vagyok, de elmondom: egyáltalán nem sminkelem magam. Nem azt állítom, hogy 13 évesen így kell magad kikenni (max nagyon ünnepélyes alkalomra, például ha esküvőn koszorúslány vagy), de amit itt páran levágtak, az szerintem túlzás.

2011. nov. 17. 21:30
 27/46 anonim ***** válasza:
És?
2011. nov. 17. 22:16
 28/46 anonim ***** válasza:
Mit és?
2011. nov. 17. 23:01
 29/46 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy ALKALOMRA keni magát a kiscsaj, hanem suliba, az meg jobb esetben minden nap van. Az meg még nagyobb baj, hogy sminkvideókat készít ennyi idősen. Marhára elkurvult a világ, ha ezt normálisnak tartjátok. Egy 13 éves menjen játszani a kertbe, és ne a külsőségekkel foglalkozzon.
2011. nov. 17. 23:26
 30/46 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsó véleményét. Suliról volt szó, nem alkalomról. Ha meg ez neked normális, akkor neveld r*bancnak a lányod, de a többieket hagyd ki belőle, mert EZ a fajta nevelés meg nekünk baromság.
2011. nov. 18. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!