13 évesen ilyen smink suliba?
kabbe -.-"
azt azért hozzátenném hogy én csak azért vok sminkbe mert modell vagyok, ez a szakmám !
16:52....
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD küldj képet!
20N
Hát már megbocsássatok, de nem értem, mi bajotok ezzel a sminkkel. A kiscsajnak, aki a videóban van, jól áll a smink, bár tény, hogy ez iskolába kicsit sok. Ünnepségre, valamilyen fontos alkalomra viszont teljesen megfelel. Ezen kívül, a videóban a lány (aki hetedikes, legalábbis ez derül ki az elmondásából) MONDTA, hogy ilyen idősen még semmi szüksége sincs sminkre az embernek, de ha mégis szeretnénk valami ilyesmit, meg lehet próbálkozni. Ezenfelül pedig megemlítette, hogy a suliban sólhatnak érte a tanárok...
Most tuti jönnek majd az olyan reakciók, hogy én is biztos egy
hülye sminkmániás p*csa vagyok, de elmondom: egyáltalán nem sminkelem magam. Nem azt állítom, hogy 13 évesen így kell magad kikenni (max nagyon ünnepélyes alkalomra, például ha esküvőn koszorúslány vagy), de amit itt páran levágtak, az szerintem túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!