Keresek Budapesten egy viszonylag olcsó de kiválóan dolgozó műkörmöst. Tudtok ajánlani valakit?
Illetve szeretnék köldökpiercinget, elmondanátok néhány hasznos tudnivalót, mikre kell vigyázni stb?
Régóta szeretnék,csak egyik ismerősömnek kiszakadt és csillag alakú hegg maradt ott és mivel kosárlabdzáom félek attól,hogy belekapnak vagy akármi. Meddig kell és hogyan kell ápolni,hogy ne gyulladjon be?
Van fülbevalóm is viszont kisebb koromban nem bírta a fülem a bizsut, vettem egyet és azóta bármilyet be tudok tenni.
Vajon a köldökpiercingnél is kijöhet effajta "allergia"?
előre köszi a válaszokat
(és egy jó piercingest is ajánlhatnátok ha éppenséggel tudtok:)
köszönöm)
Budapesten jó piercingest 2-t is tudok.:)
Az egyiknél a köldökpcmet csináltattam: Pólus center
A másikban a nyelv pc-m: Westend maniac tattoo
Mind2őt ajánlom, gyors szinte fájdalommentes, nekem csak kellemetlen volt picit.
A köldökpc-re kaptam valami fertőtlenítőt asszem 1 hétig kezeltem vele viszont genny az úgy emlékszem 1 hónap után is volt,bár már 6 éve csináltattam. Alvásnál nagyon kellemetlen volt mivel hason szeretek aludni. Szerintem 1 hétig ne kosarazz mert húzódni fog ha ugrálsz utána pedig ragaszd le gézzel, h szellőzzön azért.
21L
Szia
nails.hu
mukorom.hu
Írd be a keresőbe a kerületet, és nézz szét a körmösök között. Van, akinek a honlapja is fel van tüntetve, ott szoktak lenni árak is.
Köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat.
Műkörmös:2-4800 között
Szia!
Én a Topánka u 5szám alatti szépségszalonban csináltattam a körmeimet és a piercingemet is! Maximálisan meg vagyok elégedve az ott dolgozó csajokkal és az áraik is jók. Pesterzsébeten van.:)
zazakorom.mindenkilapja.hu
Nagyon ajánlom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!