Zselés műköröm készítése otthon? Mik szükségesek hozzá?
Leírtam volna, ha tanfolyamra szeretnék menni.
És leírtam azt is, ha van más módszer, azt is ajánlhatsz.
"ha van más módszer, azt is ajánlhatsz"
egy jó kis körömápoló szett, pár jó lakk, és heti 10 perc pl.
Elvégre vannak körmeid, nem? Akkor a legolcsóbb, ha azokat rendben tartod.
Nem tudom, hogy miért olyan nagyon nehéz a kérdésre válaszolni. Ha tudod, hogy hogy kell csinálni, akkor miért nem írod le, hogy hogy kell egy zselés műkörmöt építeni.. miért kell gúnyosnak lenni.
Köszönöm a zselés lakkozást.
kedves kérdező!
azért nem írják le mert minden jött ment p*csa aki hülye a témához mindenképpen saját magának akar készíteni körmöt! mellesleg olcsón...(elsőre kiadsz rá több 10 ezer ft-ot, eszközökre), aztán még pár ezret anyagokra és ugyan ott tartasz árban mintha műkörmösnél csináltatnál kb. technikákat sem tudják mit miért kell csinálni sorrendben stb.
EZT MEGELÉGELTÉK A SZAKMABELIEK! EZ EGY SZAKMA!
ha nem értesz hozzá sokkal mélyebbre fogsz nyúlni a zsebbe egy körömbetegség pl gomba miatt.
ha most megkérdezném te mennyire segítenél annak aki ilyent kérdezz ha meglenne a műkörmös szakmád, minden bizonnyal IGENT, mondasz, de tőled akarom hallani!
Kiadnak a tanulók többszázezer ft-ot a tanfolyamokra továbbképzésre, 1 kézápoló és lábápoló tanfolyam kb 100 ezer ft, diszítő / technikai tanfolyaok kb 10 ezer, és ez csak 1 tanfolyam.
Szerinted miért nem segítenek nagyon? kifizetnek egy rakás pénzt a tudásért, és ingyen adják át? hát nem sokan fogják csinálni!
Figyi,ha nem akarsz segíteni, nem kötelező. ENNYI!
Amugy rohadtul ne hasonlítgass ,,jött ment p*csákhoz", mert távol jársz az igazságtól. Senki nem tartott fegyvert a fejedhez, hogy írj a kérdésemhez. Én egy egyszerű kérdést tettem fel, mert ha jól tudom ez egy ilyen oldal, hogy ha nem tudsz vmit, kérdezhetsz, és arra AKI AKAR, válaszol. Ha én meg akarom tanulni, hogy hogyan kell pl füstösre kifesteni a szemem, akkor elküldessz kozmetikusnak?
Attól, hogy valaki leírja , hogy hogy kell attól én még nem tuti hogy meg fogom csinálni, mert felmérem a képességeimet, hogy meg tudom-e egyáltalán csinálni. Ráadásul felszerelésem sincs, ugyhogy én abszolút érdeklődés szinten tettem fel normális hangsúlyba a kérdéseimet, nem nekiesve a másiknak már kapásból az első mondattal.
A továbbiakban csak olyan válaszokat szeretnék kapni, ami tényleg segítség!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!