Akik már használták: Mennyire tartós a Maybelline Affinitone alapozó?
Szia!
Én is azt használtam, de aztán mindig foltos lett,meg tényleg nem is volt tartós.:(
Én most oriflames alapozót használok, a legolcsóbbat, de mind nagyon jó, és nagyon világosak. szép, természetes hatása van. bnőm avonos alapozót használ, az ő arca is mindig szép, természetes:)
Ja és az Affinitone nem zsíros,de kicsit fényes.
Ha jól emlékszem ez az a tubusos nyomós változat?
Én szerettem, most anyumé lett.
Szerintem azért kicsit zsíros, de nekem jó volt egy hosstess csaj ajánlotta a dream matte helyett, mert a fejemen a hámlások eléggé kitűntek a porállag miatt.
Nagyon érzékeny a bőröm + dermatográfiás vagyok. :(
Most Burjois BioDetoy N 53 Light Beige-t használok.
Ha jól tudom 3690 Ft volt, de sokkal jobb minőségnek találom, mert természetes alapanyagokból készült és a bőröm is jobban tud lélegezni alatta = kevesebb patti.
Viszont ezt nem kézzel kell felkenni, a legjobb ecsettel és gyors a száradási ideje, tehát nem kenegetheted percekig mert csíkos leszel :D Viszont cserébe baromi tartós.
Nekem annyiból volt nehéz ezt megszokni, mert régen percekig alapozóztam, de a hosstess csaj fel is hívta rá a figyelmem! De legalább kevesebbet vakolom a fejem :)
2. válaszoló: Avonos alapozóm már kettő is volt, de egyik sem vált be, +sötétek voltak nekem... Így látatlanban meg amúgy sem szeretnék alapozót venni, mert a valóság és a kép között nagy különbség lehet. De azért köszi a választ!
3. válaszoló: Nekem is nagyon érzékeny bőröm, de nem vagyok pattanásos csak szeretném ha mindenhol ugyanolyan színű lenne az arcom. Nem vagyok egy nagy sminkmester, és lassan sminkelek, szóval lehet hogy amit ajánlottál, az nem lenne túl jó nekem xD De majd akkor azt is megnézem, ha megyek alapozót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!