Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akik már használták: Mennyire...

Akik már használták: Mennyire tartós a Maybelline Affinitone alapozó?

Figyelt kérdés
Ezt néztem ki magamnak, mert ez tűnik eddig a legmegfelelőbbnek számomra. Nem kell annyira totál-brtuál fedés, azt szeretném, ha természetes hatást keltene. Egyenletes a bőröm, csak nagyon világos és kipirosodásra hajlamos, szóval arra kéne, hogy egységes színű legyen. Eddig minden alapozó sötét volt a bőrömhöz, amit kipróbáltam, de ennek a legvilágosabb árnyalata pont az igazi. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire tartós? mert sok helyen olvasom, hogy jó-jó, de nem tartós. Nekem annyira kéne, hogy reggel alapozózok, iskolában ne kelljen igazgatni, utána hazaérek olyan 2-3 órakor, akkor úgyis azonnal lemosom, tehát nem egész nap csak addig kéne tartania. Addig kitart normálisan? (mindig teszek az alapozó alá hidratálókrémet vagy sminkalapot) Ja és még valami, ugye nem zsíros?
2010. dec. 14. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó alapozó és nem olyan drága. Addig simán kitart.
2010. dec. 14. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
első: Köszi a választ. De ugye nem zsíros alapozó?
2010. dec. 17. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Én is azt használtam, de aztán mindig foltos lett,meg tényleg nem is volt tartós.:(

Én most oriflames alapozót használok, a legolcsóbbat, de mind nagyon jó, és nagyon világosak. szép, természetes hatása van. bnőm avonos alapozót használ, az ő arca is mindig szép, természetes:)

Ja és az Affinitone nem zsíros,de kicsit fényes.

2010. dec. 17. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem ez az a tubusos nyomós változat?

Én szerettem, most anyumé lett.

Szerintem azért kicsit zsíros, de nekem jó volt egy hosstess csaj ajánlotta a dream matte helyett, mert a fejemen a hámlások eléggé kitűntek a porállag miatt.

Nagyon érzékeny a bőröm + dermatográfiás vagyok. :(

Most Burjois BioDetoy N 53 Light Beige-t használok.

Ha jól tudom 3690 Ft volt, de sokkal jobb minőségnek találom, mert természetes alapanyagokból készült és a bőröm is jobban tud lélegezni alatta = kevesebb patti.

Viszont ezt nem kézzel kell felkenni, a legjobb ecsettel és gyors a száradási ideje, tehát nem kenegetheted percekig mert csíkos leszel :D Viszont cserébe baromi tartós.

Nekem annyiból volt nehéz ezt megszokni, mert régen percekig alapozóztam, de a hosstess csaj fel is hívta rá a figyelmem! De legalább kevesebbet vakolom a fejem :)

2010. dec. 19. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Bourjois Bio Détox... áh hogy nem tudok írni...-_-
2010. dec. 19. 00:05
 6/6 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: Avonos alapozóm már kettő is volt, de egyik sem vált be, +sötétek voltak nekem... Így látatlanban meg amúgy sem szeretnék alapozót venni, mert a valóság és a kép között nagy különbség lehet. De azért köszi a választ!

3. válaszoló: Nekem is nagyon érzékeny bőröm, de nem vagyok pattanásos csak szeretném ha mindenhol ugyanolyan színű lenne az arcom. Nem vagyok egy nagy sminkmester, és lassan sminkelek, szóval lehet hogy amit ajánlottál, az nem lenne túl jó nekem xD De majd akkor azt is megnézem, ha megyek alapozót venni.

2010. dec. 19. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!