Miért nem engedi? 10/L

Figyelt kérdés

Annya nem engedi h kék csikokat tegyek a hajamba meg h tangát hordjak!!!!!!!!!!

Miért???

2010. szept. 3. 12:34
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%

Mert ő már tudja, hogy ezekkel ráérsz 7 év múlva is.

Inkább menj babázni.

2010. szept. 3. 12:38
 2/33 anonim ***** válasza:
95%
Talán, mert még nagyon fiatal vagy. (Esetleg őt is kérdezd meg!)
2010. szept. 3. 12:39
 3/33 anonim ***** válasza:
54%

Még gyerekként kezel.Nem szeretné ha mutogatnád a valagad a strandon.A csíkok meg nem természetesek.Azt szeretné ha egy átlagos 10 éves lennél.Olyan amilyet ő szeretne.Hogy te mit akarsz az nem érdekli.Még a tulajdonának tekint,és kiterjeszti rád anyai hatalmát.

"Anya valóra váltja minden rémálmodat.

Anya minden félelmével átitat.

Anya gondosan elrejt a szárnya alatt.

Szállni nem hagy, de dalolni enged.

Anya vigyáz rád és melegen tart.

Anya kiválasztja majd minden barátodat.

Anya romlott fiút a közeledbe sem enged.

Anya virrasztva várni fog rád.

Anya mindig tudni fogja, merre jársz.

Anya kézben tartja majd kislányát.

Ó, kicsim!

Nekem mindig a kislányom maradsz."

2010. szept. 3. 13:03
 4/33 anonim ***** válasza:
93%
hova még?:D várj még 5 évet kb..:D
2010. szept. 3. 13:04
 5/33 A kérdező kommentje:
Babázni olyan ócska dolog...régies...Én nem akarok várni! :"(
2010. szept. 3. 13:06
 6/33 anonim ***** válasza:
96%

LoL 10évesvagy azért nem engedi:D

Ráadásul nagyon sok suliban büntetés jár a hajfestésért..:D

Tanga meg am is csak a szép nőies alakon mutat jól, nem 1 10éves seggén..:D

2010. szept. 3. 13:32
 7/33 anonim ***** válasza:
85%
ja igen, és még egészségtelen is, ezt lehagytam
2010. szept. 3. 13:32
 8/33 anonim ***** válasza:
68%
ne vedd sertesnek, de meg boven raersz, vagyis tangat hordjal, de hajaddal meg varhatnal, azt szeretned hogy mindenki kurwanak nezzen (nem mindenki de a normalis embereknek biztos nme fog tatszeni hogy egy 10 eves lanynak egy par tincse kekre van festve), talalj ki valami mas frizurat fiuknak kulonben is az eredeti hajak tetszenek (nincs megfestve, nics lakkozva meg simitva...)
2010. szept. 3. 13:33
 9/33 anonim ***** válasza:
94%
Azért, mert 10 éves vagy! A következő mi lesz? Műköröm? 14 évesen meg terhes leszel? Legyél átlagos 10 éves, kifizetődőbb!
2010. szept. 3. 13:56
 10/33 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 8 éves koromban meghalt az édesanyám, onnantól kezdve azt csinálhattam amit akartam, azt hordhattam amihez kedvem volt, apám nagy ívben ejtett rám. Csak annyi választott el attól, hogy nem lettem r*banc, hogy túl szégyellős voltam. És az iskolában súlyos büntetés járt a körömfestésért, akkor még nem volt divat a hajfestés 10 évesen. Legyél gyerek! Örülj neki, hogy van egy anyukád, aki megszabja mit csinálhatsz és mit nem. Óv és gondoskodik rólad. Én sem fogom engedni, hogy a gyerekem idő előtt megöregedjen, ha most elkezded festeni a hajad 30 évesen kopasz leszel, ha tangát hordasz, lehet meddővé tesz. Mindennek meg van a maga ideje. Ráérsz majd 6-7 év múlva nagy kislány lenni. Most mindenkit aki jót akar neked h*lyének nézel, tudom mert húgom is ilyen azzal a különbséggel, hogy ő 18 éves.
2010. szept. 3. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!