Van olyan, aki házasság alatt vállalkozott mellnagyobbításra? Mit szólt hozzá a férj?
Anyu. Ő is körte alkat mint én, és amikor beszéltem a kisebbségi komplexusomról, miszerint kikészít, hogy apró mell kell ahhoz, hogy vékony legyen a lábam, akkor mondta, hogy neki erről az érzésről szólt az egész élete. Aput 19 évesen ismerte meg, és tudta, hogy Apa mennyire nagymell-párti, pedig igazából sosem hozta fel, így kikészítette ez a kisebbségi érzés. 30 évesen csináltatta meg, születésem után, mai napig élete egyik legjobb döntésének tartja.
Azt mondta, hogy igazából annak ellenére, hogy Apu mennyivel jobban preferálja a nagy mellet, különösebben sosem zavarta, hogy neki kicsi van. Vagyis szerette őket, ő úgy érezte. Amikor megcsináltatta, elárulta, hogy igazából a szeretkezéseik száma jóval megnőtt, mindkettejüknek nagyon tetszett az eredmény, főleg, hogy Anyu többet nem volt szégyellős, sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb lett, és ez Aput is boldogabbá tette.
(Ennek ellenére én nem szeretnék műmelleket. Kezdem megszeretni őket. Bár ha borogatnánk őket, talán begyógyulnának.: D)
Én már férjnél voltam, a második gyerek 3 éves volt amikor megcsináltattam. Férjem nem ellenkezett, rám bízta.
Szerintem egy a lény!eg, hogy mindenki szabad akaratából menjen, azért mert ő maga szeretné, és NE a férj vagy barát kívánsága legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!