Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Létezik olyan, hogy hasplaszti...

Létezik olyan, hogy hasplasztikát TB támogatással csinálnak?

Figyelt kérdés
Terhességem után nagyon kinyúlt a bőr a hasamon,iszonyatos kötényhasam lett,ammi nagyon-nagyon zavar.Lelkibeteg lettem tőle:(!Sajnos pénz nem nagyon van rá.Létezik olyan,hogy a TB támogatja az ilyen jellegű műtétet?Ha igen,hogy működik?
2011. jan. 11. 18:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen esetben lehetséges,hogy támogatja. Keresd fel a házidokidat,ő talán tudja merre kell elindulnod.
2011. jan. 11. 18:31
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
A nagynénémnek, amikor a rák miatt levették mindkét mellét, azt sem támogatta a tb, hogy helyreállító műtét legyen.Támogatta a szivacsos melltartót, azt helo. Illetve úgy támogatta volna, hogy így is támogatással darabja 400 ezer lett volna. A tiédet drágám akkor sem fogják, ha emiatt öngyilkos leszel. Ha szerencséd van és találsz olyan dokit, aki be tud nyalni és vállalja a kockázatot, akkor talán.
2011. jan. 11. 18:51
 3/15 anonim ***** válasza:
A körmösömnek megcsinálták, neki is a terhesség után lett olyan hasa. Pszichológushoz elment, ő megállapította, hogy zavarja (azaz, hogy nála is ilyen lelki betegség szerűség) és ingyen megcsinálták neki.
2011. jan. 11. 19:32
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy pszichológusi vagy pszichiáteri szakvéleményt, akkor megy a dolog. Sok sikert!
2011. jan. 12. 08:12
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kedves 19.32!Megkérdeznéd majd a körmösöd,hogy pontosan hogy is van ez?Nagy segítség lenne...
2011. jan. 12. 10:19
 6/15 anonim válasza:
Én azt olvastam a pszihiáter mellé még, hogy bizonyos számú kg feletti hízás és utána sikeres fogyás után amit a terhes kis könyveddel tudsz igazolni, támogatja a TB. A kis könyvben ott van mennyivel kezdted a terhességet és most látják mennyit fogytál és tényleg bizonyítottan szükséged van rá. Interneten olvastam egy orvos válaszolban pont ilyen kérdés volt.
2011. jan. 13. 18:51
 7/15 Krafcsikné Gyöngyi válasza:

Sziasztok!

Én pont így jártam és 25kg híztam aztán visszafogytam szülés után a bőröm nagyon dúrva a hasam lóg na meg a mellem is,a terhességi csíkokról nem is beszélve!Hol kezdjem az intézkedést pszichológus vagy állami kórház vagy háziorvos?Köszike!

2011. febr. 10. 16:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Utána érdeklődtem és ha megvan az a bizonyos kiló fogyás,meg testömeg index,meg mittudom én mi,akkor megcsinálják TB alapon,ha a kórház szerződében áll a TB-vel!Szóval először is keresni kell egy plasztikai sebész dokit.Ez az első lépés.
2011. febr. 10. 16:49
 9/15 Krafcsikné Gyöngyi válasza:

Köszönöm a gyors választ!

Lehet kicsit értetlennek tűnök,de akkor kell a terheskönyvem ami igazolja a testsúlyingadozást,keressek egy plasztikai sebészt állami kórházban és Ő segít a továbbiakban!?Te is meg akarod csináltatni,vagy folyamatban van már?Igazából azért is zavar a dolog kegyetlenül mert 20 éves vagyok és eszméletlen lelki gondokat okoz.

2011. febr. 10. 17:15
 10/15 A kérdező kommentje:
Így van ahogy írod!Ezt kell tedd!Én 30 vagyok,de hidd el engem is nagyon kikészít!Ősszel csináltatom!
2011. febr. 10. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!