Miért olyan "fiúsak" a magyar lányok?
Nemrég érkeztem haza Szentpétervárról és ledöbbentem hogy milyen csinosak,igényesek a nők arrafelé.Hosszú fényes haj,ápolt arc.Ehhez hozzá jön még nőies(Nem k.rvás,"mindenemet kiteszem!")öltözködésük:
Szép nyári ruha vagy (mini)szoknya magassarkúval kombinálva.Ehhez foghatót máshol még nem láttam.
Nagyon adnak magukra.
Elhízottat nem is láttam,legalább is a 18-35 közötti korosztályban amint néztem.
Miért nem tudnak a magyar lányok is nőiesebbek lenni,sok elhízott fiatal,farmer+converse párosítás.
Itt nálunk az számít "jó nőnek" ha valaki mindenét kiteszi.
Nem tudják megtalálni a nőies,igényes de nem k.rvás közti határvonalat.
El kéne őket ruszkikhoz egy tanulmányi útra ami stílust,öltözködést illeti,,nem?
Ki van még hasonló véleményem?
Neked az a lány, aki elhízott és/vagy farmert hord, az már fiús?
Nem sok nőt láthattál még az országban, ha szerinted mind fiús.
Jelen! Egyetértek! És milyenek a ruszki pasik? Mert nálunk a pasik meg csajosodnak. Ha előttem megy két fiatal, hátulról meg nem mondom a nemüket.
Gondolom, ahol nőiesek a nők ott férfiasak a férfiak. Pedig nagyon mögöttünk voltak divatban, öltözködésben valaha. Mikor 10 farmerért 1 Zsigulit adtak volna!
Sokkal több lehetőségük van az ott élő lányoknak csinosabban felöltözni mert Mall város. írj kérvényt, hogy Magyarországra több világszerte elismert ruházati cég jöjjön és akkor a magyar lányoknak is fasza ruháik lesznek. Ja és szorítsd ki az országból a kínai boltokat, diszkontokat is. Köszönjük! A magyar lányok.
Egyetértek veled, ki nem állhatom, hogy majdnem az összes lány olyan fiúsan, elhanyagoltan öltözködik...
Egyik tanárnőm orosz lányokkal lakott egy szobában a kollégiumban, azt mondta, hogy a csajok reggel 6kor felkeltek csak azért, hogy elkészüljenek és szépek legyenek.
Én lány vagyok, de ki nem állhatom a sportos, fiús öltözetet és azért találták fel a magassarkút, hogy a nők nőiesek legyenek!
Nincs azzal baj, ha valaki nem az, de akkor ne várja, hogy a fiúk ránézzenek vagy igazi nőként kezeljék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!