Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi legyen rajtam a bátyám...

Mi legyen rajtam a bátyám ballagásán?

Figyelt kérdés
Szeretném ha segitenétek nekem elsősorba azért h mit vegyek fel a bátyám ballagására :) 1. van egy leopárd mintád felsőm amit linkben nem találtam:S ugy néz ki hogy mintha pánt nélküli lenne de van a dekoltázsnál egy kötö amit nyakba kel mint a fürdörucinál és az a baj hogy kicsi a mellem és ezt melltartoval nem lehet felvenni mert mit a taylor swiftnek a kék ruháján ott van egy kis fém ami mély kivágást ad van szivacsa felsőben 2. [link] ez csak feketében 3. [link] ez is feketében abban szeretnék menni mert van a nagynénim aki eléggé hát q-san öltözködik 25 éves és nem szeretném ha valami hasonlo lenne rajta mert elképzelhetők ezek a szinek rajta vagyis mindenféle képpen valami feketét szeretnék:D a párducos meg van már megvettük de nem tuti h azt veszem fel ja és még haj smink cipő tippeket is várok:) bocsi h ijen hosszu lett légyszi segitsetek (bocsi a helyesirási hibákért van amit direkt irtam ugy mert megszoktam am meg béna vok)xD
2010. jún. 7. 19:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Itt a link a cipőkről melyik legyen szerintem fényes leggingel veszem fel bármelyik is lesz az : [link] vagy [link] légyszi linkeljetek még cipőt meg bármit :) köszönöm
2010. jún. 7. 19:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja a lényeg 15 éves kismellű vékony 45 kg-os lány vagyok:D bocsi de uj vagyok xD:D
2010. jún. 7. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sserintem a szegecses tunika a szegecses cipővel nagyon jól nézne ki de mivel ez már igyis kicsit kihivó öltözködés lehetőleg matt szinű leggingsel vedd föl. Ja és ez a szinű tunika szerintem teljesen jó elvégre is ballagás és nem temetés.

15/L

2010. jún. 7. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy még vehetnél szerintem valami ilyesmit is:

[link]

[link]

Ilyesmi cipővel:

[link]

[link]

[link]

Remélem segitettem!

Első voltam xDxD

2010. jún. 7. 20:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segitséget(L):D
2010. jún. 7. 21:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Várom azért a többi ötletet:D
2010. jún. 8. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is a szegecses tunika + szegecses cipő + fekete matt leggings. A hajad lehet copfban, vagy egyszerűen kivasalva vagy begöndörítve/kreppelve.

Smink: a szemedet húzd ki alul feketével, felülre mehet egy kis szürke szemhéjpúder, átlátszó szájfény a szádra.

Szerintem így csini leszel :)

18L

2010. jún. 10. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a masodik felso kislanyosabb, de ahhoz nem illik a fenyes leggings.. A masodik jo lenne vele, de en inkabb valami fekete ballerina cipovel vennem fel, hozza napszemuveg, es laza kontyba tuzott haj. Sminknek semmi eros, az nem nez ki jol, ilyen melegben meg foleg:)
2010. jún. 10. 23:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind2töknek:D
2010. jún. 11. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!