XXL méretű Trikini vásárlás?
Figyelt kérdés
nem tudom hol lehet Borsod megyében vagy akáz máshol is NAGYOBB MÉRETŰ TRIKINI-t vásárolni ,mert sehol sem találok. csak XL-es méretűekek vannak(ami a legnagyobbnak mondható)
de nekem egyel nagyobb kéne és senki sem tudja hol találhatnék. A Vatera kihúzva ,mert ott is az XL-es a legnagyobb. nekem XXL-es kéne:S ha valaki tud segítsen, nagyon köszönöm előre is:)
2010. jún. 7. 18:58
1/6 anonim válasza:
Nem tudom hol lehet venni, de a trikini szerintem pont az ami a vékonyabb alkaton áll csak jól, nem cikizésből mondom én se vagyok XS-es, de szerintem nem véletlenül nincs belőle XXL
2/6 A kérdező kommentje:
értem persze csak hogy nekem olyan eloszlások van ami egy kicsikét "duci" de mindenki azt mondja még az is akit nem ismerek és mondjuk oda szól az utcán, sokan azt mondják nekem jól állna egy trikini mert olyan az eloszlásom :)
ezzel nem fényezem magam csak mondom és köszönöm a választ:)
2010. jún. 7. 19:04
3/6 anonim válasza:
Én a trikinit csak anorexiába hajló lányoknak szoktam ajánlani. Persze van olyan, hogy valaki kifejezetten olyat szeretne, bár az adottságai nem felelnek meg. Nem tudom ,hogy hol jutnál hozzá, mert az origami fürdőruhákban is, ha jól tudom 40-es a legnagyobb méret.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is csak csontsovány lányokon mutat jól...
5/6 anonim válasza:
ki fogsz röhögni, de én bejártam fél debrecent és végül a kik-ben találtam nagyobb darabot. sőtt még válogatni is tudtam :)
6/6 A kérdező kommentje:
a kik-be de jóó köszi:)
2010. jún. 8. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!