Nem értem. Mi a különbség a platform és a sima magas sarkú között? És mi az a platform egyáltalán?
Platform:
A sarka és a ciő eleje is meg van emelve 2-3 cm-rel, míg egy sima magassarkú cipő orr része kb 1 cm a sarka kb5cm, addig a platform cipő orr-része 3 cm és a sarka 8cm (5+3)...valahogy így...azt hiszem
Emlékeztek? Engem a "régi időkre" emlékeztet...Régebben (kb 9éve) mekkora divat volt a vastag talpú cipők?!
(bár én ezt a cipőt nagyon szerettem, főleg télvíz idején, ugyanis soha nem ázott be, nem is tört ketté a talprésze!!!, olyan magas volt, hogy 2 cm-es vízbe simán belegázolhattam... :))) de hát a divatok jönnek és mennek... most meg majdnem minden évben vehetek új téli cipőt, mert a cipőtalp egyszerűen kettétörik... (gagyik)..))
De a mostanik....pfff... no comment, azt hiszem nem belőlem fognak meggazdagodni a mostani cipőtrendeket felvállaló boltok...
Esetleg árvíz idejére jók? vagy egy felnőtt filmben?;))))
A fene a 2. link nem lett jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!