Miért fiúsodtak el mára ennyire a legtöbb lányok a 15-25 éves korosztály? Bővebben lent! 19/F
És a legtöbb mai fiatal pasi, miért néz úgy ki, mint egy csaj? Miért kell feszülős gatyát felvenni? Miért kell pálcika vékonyságún kinézni?
Miért kell kozmetikába járnia a pasiknak, miért kell kiszedetniük a szemöldöküket?..stb.. és még lehetne sorolni.
Ja, és miért kell minden hol leszőrteleníteniük magukat a pasiknak?
A mai csajok felférfiasodnak, a mai srácok pedig elnőiesednek!
Tudom, szégyen és gyalázat!
Egyenjogúság van! Mindenki azt csinál a szabályokon belül, amit akar, és nincs kőbe vésve, hogy egy nő csak szoknyát hordhat és magassarkút, mást pedig nem.
Számomra is undorító, mikor egyes csajok felnyírják a hajukat, de hát ez van, azt csinálnak magukkal, amit akarnak.
Az ember a saját agyába azt visz bele, amit akar, ha a sok szennyet, akkor azt, az ő felelőssége.
Egyébként miért? Média, divat, befolyásolhatóság, menőzés, utánzás..stb. Szerintem ezzel kimerítettem a választ.
És a pasik miért nőiesednek?
Egyébként ez a divat, ez a boltok kínálata, mi mást vegyen fel az ember?
Én is felveszem a timberland típusú (nem márkájú, csak típusú) bakancsom, mert azt az egyet találtam ami meleg, nem magasszárú, kizárólag olyan cipőt hordok aminek van 1-2 cm-es sarka mert másban fáj a lábam.
Egyébként meg ez nem szokás kérdése. Kinek mi tetszik. Ennyi erővel csak sportolók hordajank sportcipőt, az utca embere felne merje venni, mert akkor már átvették a szokásaikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!