Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Feszülős-feszülős stb Miért?

Feszülős-feszülős stb Miért?

Figyelt kérdés
Lányok/fiúk nektek tetszik az olyan öltözködés a fiúkon ami túl komoly gondolok itt a szűkített ingre, nadrágra stb. meg az ilyen ünnepélyes hegyessorrú cipőkre télen pedig a bokacsizmákra a bőrzsekikre stb. Tele van a félosztályom ilyen cucokkal és már írtózok tőlök nekem inkáb sportosabb a stílusom. Nektek tetszik az ilyen már-már ügyvéd politikus egyetemisták hordanak ilyet akkor mer kell egy 15-18as fiú gyereknek ilyeneket hordania? Mi a véleményetek?

#bokacsizma #Bőrzyeki
2016. okt. 8. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a feszülős cuccok és a bokacsizmák maradjanak meg a nőknek a hegyesorrú cipőkkel együtt. Undorító miket képesek magukból csinálni az emberek.
2016. okt. 8. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja igen ma is látam egy srácot pont úgy ahogy leirtam de még kellete is magát mint valami ruhareklámba.De ezek a bőr bokacsizmák olyan ocsmányak
2016. okt. 8. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Legalább bosszant, ez már jó dolog, én is pl teljesen passzos nadrágokat hordok, legalább sok embert bosszanthatok vele. Szűk ingem nincs, csak normál, de esküszöm veszek olyant is és full szűk nadrággal fogom hordani.
2016. okt. 8. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az elsonek,de szerintem meg a ferfi ruhak meg a fiuknak maradjanak meg!

Ime egy pelda:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2016. okt. 8. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Inkább viselje valaki az elegánsabb irányt, mint ezt a szivárványszínű agyonszűkített szövéseket..én pl. gimnáziumba járok és általában bőrcipő, egy regular fit farmer, vagy chino nadrág egy inggel/pólóval és rá egy kötött pulóver.

Hidegbe van mikor felveszek egy kèk gyapjú sportzakót. Szerintem inkább ez mint a másik véglet.

2016. okt. 9. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Tele van a félosztályom ilyen cucokkal és már írtózok tőlök nekem inkáb sportosabb a stílusom"

Nem azért emeltem ki a mondatod, mert csak 5 helyesírási hiba van benne, hanem ha a sportos cuccokat szereted és felvennének sztreccs tapadós biciklis nacit, tapadós sport felsővel, sportcipővel, akkor meg azon lennél kiakadva.

2016. okt. 9. 10:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja amugy igazad van #6os de mikor már a nemtudom hanyadik emberen látom az ilyet akkor már kényelmetlenül érzem magam.Nem irtózom anyira tőlük csak értitek.
2016. okt. 9. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!