Mit gondoltok ha egy lány férfiaknak gyártott kockás flanelingben jár, nem pedig egy nőibe?
A 2.normális válasz volt. Az ő nője ne hordónkénti férfi ingerek ennyi.
Amúgy saját vélemény az hogy oversized formában tetszik. Tehát 3 számmal nagyobb lehetőleg elég hosszú legyen hogy miniruhakent is hordható legyen. Akár övvel a derekán.
Farmernadrággal sportosan viselve testhez álló formában semmiképp nem venném fel.
Ha En paraszt vagyok akkor Te meleg!
Egy no ne hordja az ellenkezo nem ruhait!
Nem akarom elhinni hogy nincs eleg valasztek a noi osztalyon!
Nyaron a nagy melegbe biztos kenyelmes a pitcsagatya (short) vagy a szoknya es esszeru is viselni oket , de valahogy nem latom a ferfi osztalyon egyiket sem!
Most menjek at a noire mint Te?
Semmi gond nem lenne ugye?
Es direkt irtam a shortot mert most sokan majd irjak hogy a szoknya latszik hogy noi , de egy rovidgatyan mar kevesbe...
Hű de nagy parasztok egyesek...
A kérdező tisztán leírta, hogy a férfi osztályon 2k-ért megfelelő minőségű van, a nőin 6-ért silány, és ezt alátámasztom. Nekem is van pólóm férfiosztályról, a barátomtól, stb. Oversized-ként tök jól lehet viselni, nincs benne semmi, a gombolását senki nem nézi...
Az meg, hogy a férfiak nem hordanak rövidnadrágot, őszintén nem az én bajom. Nem érdekelne ha hordanának, ahogy az sem érdekel ,hogy nem hordanak. Plusz, az egy elég sz r érv, mivel a nők is hordanak kockás inget, itt a minőségről és az árról van szó. Ami teljesen jogos, a H and M-ben tök ugyanaz a szürke kapucnis pulcsi férfiben 4 ezer, nőiben 6...
Ejj de nagy az egyetertes?
Ennel a linknel pedig maris homarozik az elso versenyzo,nyilvan O is baromi nagy paraszt,pedig ezek a nadragok kimondott ferfi darabok...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Na itt latszik a diszkriminacio!
A csajok meg oltonybe is jarhatnak senkit nem zavar,de ha egy ferfi noies vagy me adj isten noi rucit hord mar szetszedik mint hienak a gazellak!
Egyenjogusag mi...? Hagyjuk.
Kerdezo!
Normalis valaszokat varsz?
Szerinted ha ferfi ruhat viselsz az normalis?
Erre csak igy lehet valaszolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!