A legtöbb lány kB a lányok fele miért nem hord fülbevalót? 19/f Többi lent!
Már több ilyenbe is belefutottam itt a gyakorin, mint a kérdező: van, aki a magassarkút akarja rákényszeríteni minden nőre (egy "igazi nőnek" nem fáj tőle a lába, a többi meg antinő(!) és trampli), van, aki a nejlonharisnyát, te meg a fülbevalót...Csak azt nem értem, hogy ha nektek ennyire fontos a téma, akkor miért nem az olyan lányokkal foglalkoztok, akik megfelelnek az ízléseteknek? Miért fáj nektek, hogy a nők egy része nem úgy néz ki, ahogy ti szeretnétek? Mi ez a "nem igazi nő"-dolog?
Nem lehettek akkora arrogáns s.fejek, hogy úgy gondoljátok, hogy a női nem feladata hogy pontról pontra megfeleljen a férfi nemnek, lesve minden kívánságukat. Csúnyábban megfogalmazva kit érdekel, hogy neked "nagyon tetszik ás imádod", ha meglátsz egy fülbevalót?
#19 vagyok
Annyira nehéz felfogni, hogy nem tetszet az a szar mindenkinek? :D Csúnya, nem praktikus stb.
Ötmillióan elmondtuk már miért nem hordunk.
Mindenki leírta, hogy miért nem hord, akkor minek kérdezed meg kommentben, hogy miért nem viselnek?:D
Fülbevaló fétised van? Akkor keress egy olyan lányt, akinek 20 lyuk van mindkét fülébe és tele is van aggatva minden vacakkal.
én azért nem hordok, mert
- eláll a fülem és nem szeretném ezt még jobban kihangsúlyozni
- lustaságból
- nem illik a stílusomba, más ékszert se nagyon hordok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!