Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A legtöbb lány kB a lányok...

A legtöbb lány kB a lányok fele miért nem hord fülbevalót? 19/f Többi lent!

Figyelt kérdés
KB a lányok fele miért nem hord fülbevalót? Jó tudom hogy van akinek fém allergiája van vagy van akinek érzékeny a füle pl a bizsura. De akkor is nagyon sokan miért nem hordanak? Nekem nagyon tetszik és imádom ha meg látok 1 fülbevalót! Meg a lányok nagy részének ki van lyukasztva a füle de nem tudom hogy miért nem hord fülbevalót???

2016. jún. 30. 19:22
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
De ti is miért nem tesztek be fülbevalót???
2016. júl. 3. 11:55
 22/35 anonim ***** válasza:
90%

Már több ilyenbe is belefutottam itt a gyakorin, mint a kérdező: van, aki a magassarkút akarja rákényszeríteni minden nőre (egy "igazi nőnek" nem fáj tőle a lába, a többi meg antinő(!) és trampli), van, aki a nejlonharisnyát, te meg a fülbevalót...Csak azt nem értem, hogy ha nektek ennyire fontos a téma, akkor miért nem az olyan lányokkal foglalkoztok, akik megfelelnek az ízléseteknek? Miért fáj nektek, hogy a nők egy része nem úgy néz ki, ahogy ti szeretnétek? Mi ez a "nem igazi nő"-dolog?

Nem lehettek akkora arrogáns s.fejek, hogy úgy gondoljátok, hogy a női nem feladata hogy pontról pontra megfeleljen a férfi nemnek, lesve minden kívánságukat. Csúnyábban megfogalmazva kit érdekel, hogy neked "nagyon tetszik ás imádod", ha meglátsz egy fülbevalót?

2016. júl. 3. 12:24
 23/35 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanakkor remélem, hogy csak trollkodsz, mert erre is nagy az esély. Vagy menthetetlenül buta vagy.
2016. júl. 3. 12:25
 24/35 anonim ***** válasza:
19%

#19 vagyok

Annyira nehéz felfogni, hogy nem tetszet az a szar mindenkinek? :D Csúnya, nem praktikus stb.

Ötmillióan elmondtuk már miért nem hordunk.

2016. júl. 4. 20:15
 25/35 A kérdező kommentje:
Nagyon nem csúnya mert nagyon szép!!! És nagyon is praktikus!!!
2016. júl. 5. 07:28
 26/35 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki leírta, hogy miért nem hord, akkor minek kérdezed meg kommentben, hogy miért nem viselnek?:D

Fülbevaló fétised van? Akkor keress egy olyan lányt, akinek 20 lyuk van mindkét fülébe és tele is van aggatva minden vacakkal.

2016. júl. 5. 15:05
 27/35 A kérdező kommentje:
Mivan? Milyen fétis??? Az meg mi???
2016. júl. 5. 15:56
 28/35 anonim ***** válasza:
75%

én azért nem hordok, mert

- eláll a fülem és nem szeretném ezt még jobban kihangsúlyozni

- lustaságból

- nem illik a stílusomba, más ékszert se nagyon hordok

2016. júl. 17. 12:01
 29/35 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, lehet hihetetlen, de a nők nagy része nem a férfiaknak öltözik, hanem magának. Ha nekem nem tetszik a fülbevaló, mert nem kényelmes, vagy egyéb okok miatt, az az én ügyem. Miért kell mindenkinek azt hordania, csak mert neked az tetszik? Nem értem a logikát.
2016. júl. 17. 12:14
 30/35 anonim ***** válasza:
85%
Kényelmetlen és zavar. Nem szeretem ha fülbevaló van a fülemben.
2016. júl. 17. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!