mert ez tetszik nekik. mi közöd hozzá? nem mindenki azért öltözködik úgy, ahogy, hogy kiéhezett idegenek gúvadt szemekkel bámulják.
2016. jún. 25. 10:52
2/18 anonim válasza:
Mert meleg van és nem járhatnak kabátban. És azért mert szégyenlős vagy van csávója.
2016. jún. 25. 10:52
3/18 anonim válasza:
Én bármit is veszek fel, azért van mert nekem az tetszik. Az meg ha bámulnak bunkóság és nagyon zavaró.
2016. jún. 25. 10:55
4/18 anonim válasza:
A lányoknak is lehet melege. :/ Én is fel szoktam venni kivágott felsőt,meg nyáron vékony átlátszót is,de aozkban is a kipusztulás veszélye fenyeget.
Ettől nem tartom magamat ribinek,és egyébnek. (Szerintem az sokkal rosszabb,amikor valaki nem tudja felfogni,hogy nem kell a strandon a push up A-s bikinifelsőbe belenyomorítani a Bs melleket,mert abszolút nem néz ki jól,meg elfogadhatóan sem. Vagy keveset takarós alsóból is a legkisebb méret...)
És amúgy szerintem ezért a lányok nem néznek sértődötten a fiúkra,hacsak nem azt bámulják kiguvadt szemekkel. Az viszont nagyon nagy parasztság.
2016. jún. 25. 11:02
5/18 anonim válasza:
a lányok nagyrésze? én meg inkább kevesellem! többen is járhatnának még jobban kivágott felsőkben ;)
2016. jún. 25. 11:07
6/18 Sunshinedoll válasza:
Egyrészt meleg van, másrészt meg azért, mert kint van, nem jelenti azt, hogy a férfiak tárgyként kezelhetik. Tessék felnőni, és túltenni magunkat a 11 éves kori "uhuhuhhúúú, cicik" fázison, mert gázak vagytok, srácok.
2016. jún. 25. 11:10
7/18 anonim válasza:
Nem kell megsértődni a nőciknek, amit kiraknak azt nézni is fogják. Pontosan tudják hogy megnézik a palik a formákat, csak játsszák az álszentet mert nem mindig az nézi meg aki nekik is tetszik. Ha olyan bámul akiért ők is odavannak, mindjárt nem hiszti van hanem zavart mosolygás és a "szólíts már le!" nézés.
2016. jún. 25. 11:22
8/18 anonim válasza:
Suneshinedoll megint jól mondja.
Amúgy én pl azért, mert úgy érzem jól magam, ez tetszik.
Nem sértődöm meg azon, ki nézi, mert szimplán nem érdekel :D
2016. jún. 25. 11:22
9/18 anonim válasza:
Nah, megint a jól bevett "nem a férfiaknak teszem ki csöcsöm-seggem-mindenem, hanem mert nekem ezek a ruhák tetszenek" szövegelés...:D Nem a f***t nem, csak ahogy már mondták előttem, sokszor nem azok nézik meg a portékát, akiknek ki van rakva. Aztán jön a durci, hogy rá mertél nézni a totál kilógó domborulatokra.:D
2016. jún. 25. 11:51
10/18 anonim válasza:
11:51, már ők maguk is elhiszik hogy nem a férfiakért pakolnak a kirakatba. Ezért játsszák a dívát amikor valaki nézi őket, mintha ők dönthetnék el hogy ki nézheti meg a kirakott testrészeiket és a bámészkodó a hibás abban, hogy nem csukja be a szemét. XD
Ha nem az lenne a cél, akkor olyan nyári ruhát vennének fel ami nem mutat meg mindent. Rengeteg ilyen van, csak akkor a félf#szú kutya se nézne rájuk és lemenne a kis egócskájuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!