Lányok, ti szoktatok férfirészlegen vásárolni?
Meg szoktam nézni az ott lévő cuccokat, mert a szuperhősös, Star Warsos pólók ott az igaziak. :) Viszont csak egyetlen férfi xs-es pólót vettem meg, mert max sportoláshoz vagy alváshoz venném fel azért meg nem veszek több ezres felsőket.
18L
Persze,apumnak vagy a barátomnak. Vagy ha fiúnak kell ajándékot venni..
Pólókat általában,abban sosem hibázok.Cipőkkel vagy nadrágokkal már más a helyzet.Vagy öveket,sálakat.
Főleg a férjemnek és a fiaimnak. De pulcsit volt már hogy vettem ott, az a fajta vékony elegánsabb kötött pulcsi amit szeretek, ugyanolyan mindkét nemnek, csak a méret és a színek térnek el. A turiban pl teljesen véletlenszerűen rakják ezeket a két oldalra :) - kivéve a rózsaszínt.
De mostanában komolyan gondolkodtam azon hogy férfi fazonú cipőt vegyek. A nőiek közt egyszerűen nem találok olyat amilyet szeretnék (bár az is igaz hogy eddig a férficipők közt se találtam, de azok közelebb álltak az elképzeléseimhez).
Férfirészlegen... egyszer segítettem anyukámnak inget nézni apukámnak - pont a H&M-ben - olyan drága ott minden... legalábbis nekem. Mert én hálóingként extra nagy férfipólókat hordok, olyat, amibe hatszor beleférnék.
Azt megveszem a Tesco-ban vagy ilyen olcsó helyen inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!