Mit gondoltok egy ilyen lányról?
aki ilyesmi cipőket hord mindennapokra? középiskolás 16-18 éves korosztály. Mit gondolnátok róla ez alapján, illetve tetszene nektek ez a cipő?
Nekem tetszik. Bár nyilván attól függ, hogy mihez húzza fel. Van, amihez jól illik.
Szerintem stílusos.
Nekem tetszene, hogy nem mindig sportcipőben vagy bakancsban jár.
Nekem bejön, én is hordok oxford cipőket, bár én 10 évvel idősebb vagyok :D
Ha van mihez felhúzd, és jól passzol a ruhádhoz, akkor semmi baj vele. :)
Nekem egyáltalán nem tetszik, de nem is én hordom. Nyilván mindenki olyan cipőt húz fel a lábára, ami neki tetszik.
Egyébként semmit nem gondolok az adott lányról. Ha neki tetszik oké, ő hordja.
Ez nagyban függ attól, hogy milyen ruhadarabokat viselsz egy ilyen cipőhöz. Ha te is folyton farmert hordasz, akkor nincs benne semmi extra, sőt esetleg furcsa is lehet, de ha máshogy (lányosabban/nőiesebben) öltözködsz, hordasz szoknyát/egyberuhát, akkor azzal nagyon csinos lehet az összhatás.
24/f
Ferfi osztalyratevedt veletlenul, vagy direkt mert meleg...
Ez minden csak nem noies!!
9-es! Ajanlanam figyelmedbe ezt a linket, foleg a 3. Oldaltol itt en is irtam hogy a ferfiak hordhatnak nejlon harisnyat es itt is irta egy nagyokos hogy nem ferfias!
Na de hat miert kell mindeg ferfiasan oltozkodni! Nem igaz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!