Régen télen hogy bírtak a nők nylonharisnyában és kb térdig érő szoknyában az utcán lenni?
A harisnya melegebb mint nemely nadrag! Ugy!
Ezt nem egy notol hallottam itt...
Utolsónak: Na de nem a nejlonharisnya..
Hanem a vastag téli, az tényleg melegebb mint a nadrág.
Amúgy a kérdésre válaszolva én sem tudom, én nagyon fázós vagyok, és veszélyes is lenne, mert könnyen fel lehet fázni.
4!
Nejlon harisnyat mondtak, amit en is kiprobaltam es igazuk volt!!
5. Na ne mond :D Ezt senki sem veszi be..
Átlátszó,alig tapintható és hajszálvékony.
Igen,a téli rendes harisnyák persze,hogy melegek,jobban tapad a lábhoz is.
Kérdező: Ilyen eddig is volt,meg lesz is. Ők nem fáznak,a vérükben van.
Szerintem mindennek meg van a maga ideje,de akkor elvégre talán az is divatban lesz,hogy nyárra kötött sapit és kabátot fogunk felvenni..rövidnadrághoz. :D Sose tudni.
7!
Rosszul tudod! Nem pallik be mert a nejlon nem szivja nedvesseget mint a sokak altal kozkedvelt pamut,amibe ha beleizzadsz akkor az tartja is rendesen a nedvesseget!
A sport ruhazat sem pamutbol van pont ezert!
6! Te nem tudom miert fazol benne lehet rosz a verkeringesed! Az lehet hogy hajszal vekony az anyag de suru a szoves! Es ez a lenyeg!
Nejlonharisnyából többféle van, a DEN mondja meg hogy mennyire sűrű. Amit általában nejlonharisnyának hívnak az egyáltalán nem sűrű, télen kb mintha semmi nem lenne rajtad (15 DEN kb). Télre lehet kapni 150 DEN-es és még vastagabb harisnyákat.
DE! Régen nem létezett harisnyanadrág, harisnyatartót hordtak. Hozzá hosszú kombinét, bundabugyit. A szoknya térd alá ért, nem térdig. Vidéken csizmát hordtak (bár feltételezem hogy nem nejlonharisnyával :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!