Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rézvörös hajhoz milyen színű...

Rézvörös hajhoz milyen színű ruhák NEM illenek?

Figyelt kérdés
Eddig szőke voltam, most fogom festeni de nem tudom milyen színeket nem hordhatok majd ezután?! Pl lila, rózsaszín, kék, türkiz... ezekkel mi a helyzet?
2015. júl. 29. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vörös hajhoz sötétebb színek mennek,rózsaszin,narancs,piros nem igazán!Irj rám segitek
2015. júl. 29. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
ehhez a színhez semmilyen szín nem illik, szerintem ne festesd be, mert ruhatárat is kell cserélned.
2015. júl. 29. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Piros, rózsaszín tényleg nem a legjobb, narancs nekem működik, meg kb minden más is. De nyilván a bőrszíntől is függ.
2015. júl. 30. 00:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem az volt a kérdés, hogy szerinted be kellene-e festenie. Nekem fahéjszínû hajam volt egy ideig, én kerültem a világosabb színeket. Tulajdonképpen bármilyen színt hordhatsz sötétebb árnyalatban, kivéve rózsaszín és narancssárgát. Azokat még sötétebb árnyalatban is jobb kerülni.

2015. júl. 30. 02:57
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem elég sötét vörös hajam van. rózsaszínt és narancssárgát nem veszek csak fel. amit amúgy se hordtam soha. piros szerintem még működhet, persze nem minden árnyalata. lilával, kékkel kifejezetten jó szerintem.
2015. júl. 30. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!