Vett már ilyet valaki, és mi a tapasztalata? A kínaiban láttam MBT cipőhöz nagyon hasonlót 5000-ért.
kb egy hónapja pont ilyet vettünk anyukámnak. már régóta szeretett volna olyan MBT cipőt, de sajnos elég drága, ezért nem vettünk. nagyon örültünk mikor megtaláltuk azt az olcsóbbat. Mivel még elég hideg van ilyen sportcipőhöz, ezért eddig csak itthon hordta, de nagyon bejön neki, mert sokkal jobb benne járni. szóval egyáltalán nem vette meg. néha-néha én is kipróbáltam, és szerintem is sokkal másabb érzés benne járni.
szóval megéri, bár lehet hamarabb szétjön, mint az eredeti.
1. vagyok
"kicsit" elírtam valamit azt szeretném kijavítani :)
*szóval egyáltalán nem bánta meg, hogy megvette
szia!
vettél végülis ilyen kínai mbt cipőt?
érdekel, mert ha jó, én is veszek.
14:30-as vagyok: ma voltam mbt boltban, felmérték a testtartásomat, talpamat számítógéppel, felpróbáltam egy ilyen cipőt. Nekem is kéne egy ilyen, de nyilván nincs rá pénzem. Azt mondta az eladó lány, hogy a cipő lényege, hogy folyamatosan egyensúlyra törekszik a láb a cipő talp-kialakítása miatt, ezért a helyes testtartásra ösztönöz.
Namármost: ma megnéztem a kínaiban ezt az utánzat cipőt és szerintem ez is van olyan jó!
Szerintem teljesen jó utánzat. Hétvégén veszek is egyet. Már csak azt nem tudom, hogy szandált, vagy cipőt vegyek:-)
én is felpróbáltam a kínait a hétvégén. Sajnos nem jó szerintem, ahogy te is írtad, süppedős benne a járás...
Az eredeti mbt cipőnek kemény a talpa, csak a belső talpfelülete puhább.
mégsem veszek ilyet...
teszveszen, vaterán láttam féláron alig használtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!