Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vett már ilyet valaki, és mi...

Vett már ilyet valaki, és mi a tapasztalata? A kínaiban láttam MBT cipőhöz nagyon hasonlót 5000-ért.

Figyelt kérdés
Az igazi biztos jobb, de nekem nem tellik rá. Ezt is csak akkor venném meg, ha érdemes.Fő szempont kényelem, tartósság, ezek érdekelnének.
2010. márc. 5. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:

kb egy hónapja pont ilyet vettünk anyukámnak. már régóta szeretett volna olyan MBT cipőt, de sajnos elég drága, ezért nem vettünk. nagyon örültünk mikor megtaláltuk azt az olcsóbbat. Mivel még elég hideg van ilyen sportcipőhöz, ezért eddig csak itthon hordta, de nagyon bejön neki, mert sokkal jobb benne járni. szóval egyáltalán nem vette meg. néha-néha én is kipróbáltam, és szerintem is sokkal másabb érzés benne járni.

szóval megéri, bár lehet hamarabb szétjön, mint az eredeti.

2010. márc. 5. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Anyukám és én két hete vettünk ilyet és nekünk is nagyon tetszik, kényelmes, én egy nap után biztonságosan tudtam benne járni, anyukám még gyakorol, mert azért egész más érzés, mint egy sima sportcipő,de rengeteg gyaloglás után is kevésbé fáradtak a lábaink.
2010. márc. 5. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok

"kicsit" elírtam valamit azt szeretném kijavítani :)

*szóval egyáltalán nem bánta meg, hogy megvette

2010. márc. 5. 19:35
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nagyon érdekel a dolog. Sportcipőknél már néhányszor előfordult hogy beszakadt a sarka, ha tudnám, hogy ez nem olyan biztos vennék.Erről esetleg tudtok valamit?
2010. márc. 5. 22:39
 5/10 anonim válasza:

szia!

vettél végülis ilyen kínai mbt cipőt?

érdekel, mert ha jó, én is veszek.

2010. jún. 3. 14:30
 6/10 anonim válasza:
Már 4000.-Ft a kínain,de nem tudom érdemes megvenni???
2010. jún. 3. 20:49
 7/10 anonim válasza:

14:30-as vagyok: ma voltam mbt boltban, felmérték a testtartásomat, talpamat számítógéppel, felpróbáltam egy ilyen cipőt. Nekem is kéne egy ilyen, de nyilván nincs rá pénzem. Azt mondta az eladó lány, hogy a cipő lényege, hogy folyamatosan egyensúlyra törekszik a láb a cipő talp-kialakítása miatt, ezért a helyes testtartásra ösztönöz.

Namármost: ma megnéztem a kínaiban ezt az utánzat cipőt és szerintem ez is van olyan jó!

Szerintem teljesen jó utánzat. Hétvégén veszek is egyet. Már csak azt nem tudom, hogy szandált, vagy cipőt vegyek:-)

2010. jún. 4. 14:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Még nem vettem, elég nagy a súlyom, és olyan süppedősnek találom benne a járást. Nem tudom olyannak kell-e lenni?
2010. jún. 5. 14:57
 9/10 anonim válasza:

én is felpróbáltam a kínait a hétvégén. Sajnos nem jó szerintem, ahogy te is írtad, süppedős benne a járás...

Az eredeti mbt cipőnek kemény a talpa, csak a belső talpfelülete puhább.

mégsem veszek ilyet...

teszveszen, vaterán láttam féláron alig használtakat.

2010. jún. 6. 20:04
 10/10 Gringabringa válasza:
Nekem teljesen jó a neten rendelt, boltban is próbáltam, ugyanolyan külsőre, járásra, kényelemre.És már egy éve megvan és nem porladt szét a szenzora, semmi baja.Kérdezz egy panaszost, milyen jó a bolti gari...
2011. febr. 22. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!