Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz lenne így elmennem...

Nagyon gáz lenne így elmennem az év végi"bálba"?

Figyelt kérdés

Külföldön tanulok (Németország) és itt a ballagás bálként zajlik le. Táncolunk, utána vacsora stb.

[link]

Nos, nem lenne lány létemre picit gáz így elmenni? Az egész évfolyamból az ÖSSZES lány ruhát vesz fel, de ez egyáltalán nem az én stílusom. Valamint nagyon leszbis viselet? Cipônek fogalamam sincsen mit választok, de semmi magassarkú.

2015. jún. 16. 00:11
1 2
 1/15 szaszaa11 válasza:

Ez te vagy?

Ha igen akkor neked abszolút jol áll! Nem fiús, ha attol félsz, inkabb komoly, olyan titkarnos. Persze mindenkin mashogy áll ugyanaz a ruha.

18\F

2015. jún. 16. 01:56
 2/15 anonim ***** válasza:
szerintem jó ez a szett, de magassarkú nélkül túl fiús lenne.
2015. jún. 16. 02:21
 3/15 A kérdező kommentje:
A képen egy H&M modell van, de a testalkatom hasonlóan sovány, azzal a különbséggel, hogy én mindössze 162 cm vagyok. Magassarkúban orra bukok és nem is tetszenek, tippek esetleg a cipô választást illetôen?
2015. jún. 16. 03:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Én valami olyasmi cipőt tudnék hozzá elképzelni, mint amilyen a hátulról a hatodik, illetve a hetedik képen vannak. :)
2015. jún. 16. 07:53
 5/15 anonim ***** válasza:
A link lemaradt.. xd [link]
2015. jún. 16. 07:55
 6/15 szaszaa11 válasza:
Habár ehhez nem értek, csak a látványról tudok véleményt mondani, szerintem ehhez menne egy sima felcipo. Magassarkú nem is illene ehhez az oltozethez, mondjuk én alapból sem kedvelem a magassarkut. Első voltam.
2015. jún. 16. 16:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Mivel más országban vagy, talán lehet kellene egy kicsit azonosulni az ottani a szokásokkal. A végén lehet kellemetlenül éreznéd magad, mert te máshogy öltöztél fel. És még talán hamis pletykák is terjengenek. Szerintem egy kicsit furán jönne ki, mivel ez munkán kívül, egy buliba... valljuk be férfias.

És egy ruhához viszont magassarkún kívül nem nagyon lehet felvenni. Talán ha egy alacsony sarkút vennél fel. De te tudod. Remélem megoldódik.

2015. jún. 16. 17:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Gimnáziumba vagy egyetemre jársz? Ha egyetemre, akkor szerintem oké, viszont én gimibe nem venném fel, túl komoly.
2015. jún. 16. 21:15
 9/15 szaszaa11 válasza:
Hm... Elozo előtti, az olyan baj, ha kilóg a sorból? Nem tudom én punk vagyok tehát én aztán tenyleg mas vagyok mint a tippseg, katona László szavaival élve: "Kilogok az osszes sorból, keresztbe, hosszába", de szerintem az nem gaz ha o nem akar egy magassarkú ban fájó lábbal kényelmetlen szuk ruhába vegigszenvedni egy egesz estes balt. Es ha picit mas mint a tobbiek szerintem az csak jo, hisz látják h van sajat személyisége. Plussz mivel nem odavalosi, igy meginkabb indokolatlan a háta mögötti ocsarlas a ruha miatt. Németországban szerintem nem ilyen emberek élnek (mint itt M.o.ban)
2015. jún. 17. 01:03
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a cipô még számomra is rejtély maradt. Végül is ezt a nadrágos kosztümöt veszem fel, feketében.

Mellesleg gimnáziumból ballagok.

Nos, a németekrôl csak annyit tudok mondani, hogy változó. Vannak olyan lányok az évfolyamomban, akik biztosan rajtam fognak nevetni, és rám fognak mutogatni, de vannak olyanok is akiket nem igazán foglalkoztatja más viselete. Szerintem ez minden országban így van, minden ember különbözô.

2015. jún. 17. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!