Nagyon gáz lenne így elmennem az év végi"bálba"?
Külföldön tanulok (Németország) és itt a ballagás bálként zajlik le. Táncolunk, utána vacsora stb.
Nos, nem lenne lány létemre picit gáz így elmenni? Az egész évfolyamból az ÖSSZES lány ruhát vesz fel, de ez egyáltalán nem az én stílusom. Valamint nagyon leszbis viselet? Cipônek fogalamam sincsen mit választok, de semmi magassarkú.
Ez te vagy?
Ha igen akkor neked abszolút jol áll! Nem fiús, ha attol félsz, inkabb komoly, olyan titkarnos. Persze mindenkin mashogy áll ugyanaz a ruha.
18\F
Mivel más országban vagy, talán lehet kellene egy kicsit azonosulni az ottani a szokásokkal. A végén lehet kellemetlenül éreznéd magad, mert te máshogy öltöztél fel. És még talán hamis pletykák is terjengenek. Szerintem egy kicsit furán jönne ki, mivel ez munkán kívül, egy buliba... valljuk be férfias.
És egy ruhához viszont magassarkún kívül nem nagyon lehet felvenni. Talán ha egy alacsony sarkút vennél fel. De te tudod. Remélem megoldódik.
Köszönöm a válaszokat, a cipô még számomra is rejtély maradt. Végül is ezt a nadrágos kosztümöt veszem fel, feketében.
Mellesleg gimnáziumból ballagok.
Nos, a németekrôl csak annyit tudok mondani, hogy változó. Vannak olyan lányok az évfolyamomban, akik biztosan rajtam fognak nevetni, és rám fognak mutogatni, de vannak olyanok is akiket nem igazán foglalkoztatja más viselete. Szerintem ez minden országban így van, minden ember különbözô.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!