Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főleg lányok, esetleg fiúk:...

Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?

Figyelt kérdés

[link]

PS: engem ér anyázni, de egymást, ha lehet, inkább privátban

2015. jún. 5. 00:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/124 anonim ***** válasza:
82%

Atyaúristen..

Ne, kérlek ne hordj ilyet!

2015. jún. 5. 00:33
 2/124 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

22/L

2015. jún. 5. 00:34
 3/124 anonim válasza:
Inkább ne... és a lány barátom is azt mondja, hogy ne. :)
2015. jún. 5. 01:10
 4/124 anonim ***** válasza:
78%
Mindenképp undorító
2015. jún. 5. 01:13
 5/124 anonim ***** válasza:
54%
neeeeeeeeeee
2015. jún. 5. 01:14
 6/124 anonim ***** válasza:
31%
De miért borotválod a lábadat? :D Nyugodtan vegyél fel ilyet, mert azzal a magamfajta erőt szív magába látva, hogy egy újabb egyed, akit nem kell versenytársnak tekinteni, mert ha csak csúnyán nézek rá, elkezd pityeregni. :D Na jó viccet félre téve mivel intelligens vagyok nem foglak megszólni érte, maximum magamban megfogalmazom a rólad alkotott véleményemet, de az biztos, hogy versenyelőnyben érezném magam a sorban, mert biztos vagyok benne, hogy egy olyan egyed (direkt nem használom a férfi szót), aki ilyet hord nem jelenthet számomra veszélyt. :D Velem ellentétben vannak unintelligens emberek, akik viszont meg fognak szólni, de ha nem zavar akkor egészségedre, elvégre demokrácia van, meg sok köcsög. :D Bár itt már többször, de élőben még nem láttam ilyen cuki nacit viselő egyedet. Biztos csak Pesten elterjedt. :D
2015. jún. 5. 01:21
 7/124 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezt én nem vállalnám be. Egy dolog az, hogy szőrtelen a lábad, de ez a nadrág...
2015. jún. 5. 02:07
 8/124 anonim ***** válasza:
80%
Nem, ezt én nem vállalnám be. Egy dolog az, hogy szőrtelen a lábad, de ez a nadrág... F18
2015. jún. 5. 02:07
 9/124 A kérdező kommentje:

#6: Most nem azért, hogy magamat fényezzem, de ha tényleg elsírnám magam attól, hogy rám néznek, szerinted bevállalnám ezt a shortot kint az utcán, ahol ugye ki lehetek téve mindenféle inzultusnak miatta? Jó, a fotó bent készült, de remélem elhiszed bemondásra is, hogy kint is voltam benne. Ha nem, jön a fotó :).

Szóval ne félts, nem tojok be, ha rám néznek, és attól se, ha beszólnak. Egyébként, ha hiszed, ha nem, eddig X év alatt 1 beszólásszerűséget kaptam: a házban, ahol lakok, külföldiek is laknak, és múlt nyáron, amikor a folyosón elmentem 3 külföldi (talán spanyol) lány mellett, tisztán hallottam, hogy egyikük a "Who wears short shorts" dallamot dúdolta. Ennyi, mosolyogtam rajta egyet. Engem is meglepett ez amúgy, és nem kicsit fel is bátorított. A legelső levágatott shortom még combközépig ért, akkoriban ez nagyon rövid volt, de ma már "vállalható" lenne, most kb ott tart a férfidivat.

Ja és mindettől függetlenül felpontoztalak, már a hsz hossza miatt is megérdemelted :).

2015. jún. 5. 02:29
 10/124 anonim ***** válasza:

Rendben, értelmes fiatalnak tűnsz, nem egy ecsetfejű idiótának (bár az én szemszögemből, aki efféle "nadrágot" fel vesz, az nem lehet teljesen normális. A válaszodból azt "bogarásztam" ki, hogy leginkább a divat miatt veszed fel. Eltaláltam? Én akkor sem venném fel, bár ez a te dolgod. Szerintem egy az enyhénél kicsit magasabb feltűnési viszketegség is van benned, bár ez nem feltétlen probléma. Szóval neked tetszik IS ez a viselet vagy csak a "divat" miatt hordod? Esetleg a divat miatt tetszik, magyarán mindig az akkori divat tetszik? :D

Köszi. Férfi/22 és nem egyed hanem férfi. :D

2015. jún. 5. 03:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!