Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílus, szín és smink...

Milyen stílus, szín és smink illik hozzám?

Figyelt kérdés

Alkatilag rá hasonlíthatók és az arcom formája is.

[link]

4_IGAMEshow.asp?imageid=182325

A hajam alapjában 3 színből áll szőke, barna és a vörös. Nyáron sötét szőke vörös árnyalattal amit a nap hoz elő. Telen barna és a vörös ani szintén napfénynél lehet a legjobban látni. A szemem tengerkék, a bőröm fehér könnyen leég, nyáron szereplős még a karom is. A kék erem létezik jobban. 45-47 kg közt ingadzik a sulyom, de nem vagyok korosan sovány nem nagyon látszik ki a csontom, 160 cm magas vagyok 22 éves lány.

Itt van még egy kép.

m.aufeminin.com/ people/cecilia-cara/album652454/cecilia-cara-l-album-du-fan-Cohn-Bendit15384234-html

#stílus #smink #öltözködésdés
2015. jan. 14. 13:41
 1/3 A kérdező kommentje:

A másik kép nem lett jó itt van mégegyszer.

[link]

2015. jan. 14. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Te, ez a második link egy nagy tepsi rakott krumplit mutat... :D

Leírás és kép alapján én olyan északias stílust ajánlanék. Réteges ruhák, természetes zöldes-barnás és kék tónusokban.

Sminkben natúrat, a te színeidhez az megy a legjobban.

2015. jan. 14. 14:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Elnézést elirtam.

[link]

2015. jan. 14. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!