Titeket nem idegesít halálra ez az új mánia?
Engem azért nem idegesít, mert nem minden ember öltözik olyan ruhákba amikbe már előtte valakik megtették azt.
Neked az miért volna jó ha mindenhol fekete bőrdzsekis, magassarkús, egyedeket látnál? Népszerű vonal ez így is, csak van akinek más az életszemlélete, esetleg kedveli azt az irányzatot.
Tehát azért mert valaki szép, attól nem kell ugyanúgy kinéznie, lehet pár mm-es haja is, az arca attól nem változik át.
22F
Idegesíteni abszolút nem idegesít, csak a kettős mérce, a lányok keresztbe hosszába mindent hordhatnak, totál, de a férfi maradjon férfi! Ja, meg a bánatos qva eget nem?
Én nem gyakran látok így flangálni, de persze látok, családtagom kamasz lány is így jár, én rajtam meg röhög, hogy másképp öltözködöm. De vannak olyanok felénk, aki tényleg totál fiúsan öltözködik, sose vesznek fel pl szoknyát, balett cipőt, harisnyát, leggingset, sminkelni se sminkelik magukat, a hajuk is nagyon visszafogott.
Szerintem ez nem újdonság, és nem is mánia, már az oviban is voltak fiúsabb (vagy pontosabban: fiúsan öltözködő) lányok.
Szerintem nincs velük gond, több ilyen barátnőm is van, egyeseknél ez átmeneti, mások meg így érzik jól magukat:-) Hidd el, az nem tetszetős, amikor egy lány feszeng, húzkodja a miniszoknyáját, stb.
Szerintem mindenki alakítsa úgy a külsejét, ahogy neki tetszik:-)
Nem, mert vannak ezerszer fontosabb dolgok az öltözködésnél, sőt... Kb. minden fontosabb annál.
Nyilván van, ami nekem sem tetszik, ha egy pasin látom - már, ha egyáltalán észreveszem, mert rohadtul nem érdekel -, de semmi jogom beleszólni mások öltözködésébe. Ha valaki mekérdezi, hogy ez vagy az tetszik-e, elmondom a véleményem, de nem nézegetem sem az utcán, sem a melóban az emberek ruházatát.
Magamon utálom pl. a végig cuppanós nadrágokat, cicagatyákat, miniszoknyákat, a dekoltált, cicikidobós, feszes felsőket, mert bár nem szégyenkezem az alakom miatt (szálkás, sportos), de nem szándékozom közszemlére tenni a testrészeimet, amiket magamon kívül csak a Férjemnek mutogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!