Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti milyen gyakran...

Lányok! Ti milyen gyakran hordok melltartót? (Főleg, például ha bejön a meleg idő. ) Ti hordok helyette mást, például testhez álló pamut body-t?

Figyelt kérdés

2014. jún. 3. 21:28
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Attól függ h hova jársz, pl. egy elegáns étteremben nem illik olyan ruhában menni amiben kint van a bimbi, színházban sem illik, de írtam én sem hordok melltartót, ilyet hordok. 3-4 alkalomra jó, nem melegít, nem zavar, és nem ltszik a bimbi.

[link]

2014. jún. 5. 00:20
 32/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Amúgy nem szeretem az ilyen szilikon dolgokat. - ízlés kérdése. De őszintén köszönöm!

Színházba éterembe kosztümöt viselek az ott takar. -légkondi miatt meg nem kellemtelen.

2014. jún. 5. 02:09
 33/45 anonim ***** válasza:
35%
Arra még nem gondoltál hogy vegyél egy kényelmes melltartót?
2014. jún. 9. 18:50
 34/45 anonim ***** válasza:
60%
33-as: Nem minden a kényelem, én pl. egyszerűen nem szeretem.
2014. jún. 9. 18:57
 35/45 anonim ***** válasza:
Előző, miért nem?
2014. jún. 9. 22:08
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen feleslegesnek tartom. Ha nem lenne ilyen társadalmi elvárás a melltartó, nem hordanám utcára.
2014. jún. 9. 22:10
 37/45 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ... nem az én mellem lesz löttyedt.
2014. jún. 10. 11:51
 38/45 anonim ***** válasza:
79%
Nehezen lesz löttyedt, a B-s mellem :D amúgyis nem attól lesz löttyedt, hanem pl. szoptatástól.
2014. jún. 10. 11:59
 39/45 A kérdező kommentje:
Hát az én A és B közti belem sem lesz logó a melltartó hiányában ha nem hordom. Amúgy anyámé sem lett az pedig neki D-s melle volt, igaz nem volt teje - genetikus háttere van. amúgy egyes izmoknak is van szerepe a mel formájában, és sok másnak. a melltartónak kb. 5-10% szerepe van a kérdéseben kicsitalán túl becsülve is.
2014. jún. 11. 08:54
 40/45 A kérdező kommentje:

Régen kalapot kellet hordani. Több ember beteg, mert nem hord fejetőt, de mégse hord a többség, mert van egy népszerű urbánlegenda, - ápolt fejbőr mellett persze, az, mert betegségeket támogathat, a fejfedő viselése - hogy köze van a kopaszodáshoz.

Amúgy 12 fok alatt, vagy tűző melegben napon fedetlen fejel nagyobb egészség károsítás, mintha előbbi esetben lábbelit utóbbiban meg nap tejet, vagy vállát nem fedő ruhát nem viselne valaki.

2014. jún. 11. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!