A mezítláb a mesztelen láb rövidítése?
Figyelt kérdés
Azért kérdezném, mert én mezítláb cipőben járok mindig mindenhová, mert utálom a zoknit !!!2013. jún. 29. 15:16
1/9 anonim válasza:
Mezítlábas hülye... unom a kérdéseid. Nem gondolkoztál még másik oldal látogatóit idegesíteni?
2/9 anonim válasza:
nejlonharisnyát nem hordasz?
egyébként meZtelen, a jóég áldjon meg
3/9 anonim válasza:
Tegyél már fel egy mezítláb cipős képet a lábadról, az ezredik ilyen kérdésed után már nagyon kíváncsi vagyok, mire vagy annyira oda azzal, hogy zokni nélkül van a lábadon a cipő! Vagy harisnyával? :DDD
4/9 anonim válasza:
Húzzál már a fenébe a mezítlábas cipőiddel együtt :D
Eszem megáll ettől a sok idióta embertől...
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez az 1. ien kérdésem ,a többit nem én tettem fel !!! És húzzatok ti innen ha nem tudtok mást csak kritikálni !!!
2013. jún. 29. 19:17
6/9 anonim válasza:
Mindegyiknél ezt mondod, a stílusod pedig még mindig összetéveszthetetlenül alpári és igénytelen.
Ez az oldal nem erre van, senki nem kíváncsi rád, unjuk a kérdéseidet.
Remélem tisztán és világosan fogalmaztam.
7/9 anonim válasza:
Senkit nem érdekelnek a mezítláb vászoncipős kérdéseid, felejtsd már el az oldalt.
8/9 anonim válasza:
Az meZtelen... nem mesztelen. -.-
Amúgy tényleg unalmas vagy nagyon! Mi köze a mezítláb járkálásodnak a szó rövidítéséhez? Atyaég... Keress valami lábfétises oldalt, aztán ott élvezkedj!!! Nem értem, miért nem tiltják ki ezeket a trollokat innen!
9/9 anonim válasza:
8-as :)))
aztán jön a nejlonharisnyás, a tangabevágós, a piros kéznyomos, és a többi unatkozó perverz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!