Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SOS! Teljesen lapos vagyok és...

SOS! Teljesen lapos vagyok és nem találok magamnak bikinit. Milyen fazonú lenne jó?

Figyelt kérdés
Hiába néztem bárhol vagy szivacsos volt vagy háromszög alakú de egyik sem állt jól rajtam.Vagyis tényleg olyan bikini kell ami totáll laposaknak való.Ha tudtok linkeljetek is!14/L

2013. máj. 8. 20:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%
Ez esetben nem is kell. Minek a tartó, ha nincs mit belerakni....?
2013. máj. 8. 20:13
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát.izzé,azért mégiscsak lány vagyok meg az osztállyal megyek szóval na....
2013. máj. 8. 20:19
 3/20 anonim ***** válasza:
33%
Hát... nem tudom valami ilyesmi szerintem: [link] bár lehet, hogy egy kicsit "nagyi" stílusú=)mondjuk ez így kép nélkül elég nehéz, ha gondolod és küldhetsz egy képet, szívesen segítek:)
2013. máj. 8. 20:21
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkepp olyat valassz amiben van egy kis szivacs, vagy vastagabb anyag,erted szoval nem olyan ami csak sima furdoruha anyag.

Az elol csavart, a fodros, vagy haromszoges ami jol allhat. de haromszogesbol olyan ami alul nem huzkodos hanem fixen varrt es ahogy irtam kisse beleses.

Itt talalsz parat:

[link]

2013. máj. 8. 20:25
 5/20 anonim válasza:
66%

Ha kicsit vadabb: [link]

ha visszafogottabb: [link]

2013. máj. 8. 20:25
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Vond el a figyelmet a 'hiányosságodról'. Legyen a fürdőruhán, rojt, csipke, fodor vagy valami nagy minta. És mindenképp szivacsosat válassz és szerintem NE háromszög alakút! :)
2013. máj. 8. 20:35
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
[link] Kis mellűeknek ez a típusú fürdőruha ajánlott. :)
2013. máj. 8. 20:36
 8/20 anonim ***** válasza:
2013. máj. 8. 20:42
 9/20 anonim ***** válasza:
32%

Tankini esetleg?

[link]

[link]

[link]

Vagy sima egyberészes fürdőruha?

[link]

[link]

Nekem volt egyszer olyan kétrészesem amúgy, aminek a fölső része egy top volt.

2013. máj. 8. 20:43
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Tankinit nem szeretnék.Gondoltam a szivacsosra csak tartok tőle,hogy az osztálytársaim kinevetnének,mivel nincs is mellem és akkor a szivacsosban ugy tünne,hogy lenne.A háromszöges meg össze-vissza állt rajtam.Én is a szivacsosra gondoltam de sokan lebeszéltek róla.Hát nem tudom.
2013. máj. 8. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!